Who rules the world
Sursă foto: IMDB.com

Un serial Wuxia de dragoste, între Hei Feng Xi (Yang Yang) și Bai Feng Xi (Zhao Lusi). Cunoscuți în lumea artelor marțiale sub numele de Bai-Hei, fiecare dintre ei ascunde o conexiune și cu lumea politică. Firi opuse, cei doi încep prin a se contrazice cu fiecare ocazie dar sfârșesc prin a se îndrăgosti. Amandoi sunt talentați și au pe ecran o chimie aparte. Prinși între lumea marțială și războiul din lumea politică, cei doi fac echipă pentru a proteja propriile națiuni.

Rating personal: 9,8/10

Genul: Wuxia, istoric, romantic

Anul aparitiei: 2022

Credit imagine: creditul imaginii aparține studiourilor de producție respective

O poveste în regia lui: Han Zhijie

Pe baza romanului “Let’s try the World” de Qing Lengyue

Urmărește un fragment:

Distribuție:

Actriță/ActorÎn rolul
Zhao LusiBai Feng Xi/ Feng Xiyun
Yang YangHei Feng Xi/ Feng Lanxi
Lulu XuanFeng Quiwu
Leon Lai YiHuang Chao
Zhang Hao WeiYu WuYuan
Liu Rui LinFeng Ju
Zhang Feg YiÎmpăratul Yong

Netflix Link către serial:

WeTV Link către serial:

”Who rules the World” urmărește povestea de dragoste între Hei Fenxi și Bai Fengxi. Cei doi se află la începutul serialului pe poziții antagonice, neratând nici o ocazie pentru a se șicana și contrazice. Însă, cum de cele mai multe ori contrariile se atrag, dragostea dintre ei se descoperă încet, pe măsură ce trec împreună prin tot felul de stuații periculoase.

Who rules the world

Acțiunea din ”Who rules the World” se desfășoară în șase regate, Youngzhou, Qingzhou, Jizhou, Da Dong, Youzhou și Shangzhou.

Bai Fengxi (Zhao Lusi) este prințesa Feng Xiyun din regatul Qingzhou. Ea este o fire deschisă și prietenoasă, cu o minte foarte ageră și dorința de a face dreptate. Ea părăsește viața de palat din adolescență, pentru a se dedica artelor marțiale sub îndrumarea lui Bai Jiande, în cadrul sectei Tian Shuang. Ea ajunge la o extraordinară abilitate în artele marțiale. Bai Fengxi este numele sub care este cunoscută în lumea eroilor stăpâni ai artelor marțiale, al căror rol era de a menține lumea în pace și de a tempera ambițiile conducătorilor politici, protejând oamenii de rând.

Hei Fengxi (Yang Yang) este Feng Lanxi, prințul regatului Yongzhou. Rămas de mic orfan de mamă, el se preface a fi continuu bolnav pentru a nu stârni suspiciunea mamei sale vitrege. Însă reușește prin antrenament și voință să devină unul dintre cei mai buni artiști marțiali. În plan practic el fondează în secret o agenție de spionaj camuflată sub fațada unor restaurante și magazine, care îi aduc atât un venit considerabil cât și informații vitale.

Pacea celor șase regate este pusă în pericol când Tokenul Imperial este pierdut și fiecare dintre cele șase regate vede asta ca pe o oportunitate de dominație a lumii. Cuplul Bai-Fei este prins inevitabil în lupta pentru putere și trebuie să găsească resurse pentru a depăși nenumăratele obstacole întâlnite în cale.

Descoperă cine ajunge până la urmă să conducă lumea? Cel mai ambițios? Cel mai curajos? Strategul din umbră? Poate dragostea? Urmărește un serial romantic plin de acțiune și lupte atât pentru putere cât și pe tabla de GO.


Recomandări


Împodobește-ți Desktop-ul cu Wallpaper-ul nostru Gratuit!
Eleganță Asiatică într-un Wallpaper Exclusiv

Wallpaper Mockup

Vino în comunitatea noastră, înscrie-te la Newsletter și ai acces instantaneu la această bijuterie digitală! Descarcă acum GRATUIT Wallpaper-ul cu Actrițe Celebre din Serialele Chinezești și transformă-ți desktopul într-o operă de artă! ✨🖥️

Distribuie: