Sursa foto: goldposter.com

O minunată poveste de dragoste care te va însoți multă vreme după terminarea serialului. Unul dintre cele mai bune seriale chinezești istorice ale anului 2022.

Rating personal: 9,7/10

Genul: Comedie romantică, istoric

Anul aparitiei: 2022

Subtitrări (Viki.com) : subtitrare în Engleză și Română*

Credit imagine: creditul imaginii aparține studiourilor de producție respective

O poveste în regia lui: Fei Zhen Xiang

Sursă foto: goldposter.com

Urmărește un fragment:

Distribuție:

Actriță/ActorÎn rolul
Zhao Lu SiCheng Shao Shang
Leo WuLing Buyi
Guo TaoCheng Shi
Zeng LiXiao Yuan Yi
Li Yun RuiYuan Shen
Yu Cheng EnLou Yao
Bao Jian FengImparatul Wen

Viki Link către film:

”Love like the Galaxy” este un serial foarte iubit al anului 2022. El urmărește povestea de dragoste dintre Cheng Shao Shang și Ling Buyi, un general de armată cu o aură misterioasă.

Love like the galaxy -pin

”Love like the galaxy” începe cu elemente de comedie care se îmbină firesc în narativul acțiunii, fără a părea exagerate. Aflăm astfel că Cheng Shao Shang, eroina principală, este fiica generalilor de armată Xiao Yuan Yi și Cheng Shi. Shao Shang rămâne din fragedă pruncie în grija bunicii paterne și a unei mătuși, părinții săi plecând în război. Bunica și mătușa, însă, profitaseră de orice ocazie pentru a o umili în fel și chip. Crescând într-o atmosferă de familie lipsită de bunătate și dragoste, Shao Shang nu poate avea încredere în oameni.

Ling Bu Yi o întâlnește pe Cheng Shao Shang în timpul unei misiuni de prindere a unui fugar într-un sătuc îndepărtat. Ling Bu Yi era generalul Armatei Black Armour și avea propria sa agendă. Scopul său era demascarea adevărului din spatele felului și motivelor pentru care unchiul său își găsise sfârșitul tragic.

Bu Yi are o relație foarte apropiată cu împăratul Wen, care îl tratează ca pe propriul său fiu. Diametral opusă este relația sa cu propriul său tată, Ling Yi. Această relație tensionată cu propria sa familie se datorează în principal mamei sale vitrege, Huo Jun Hua.

Zhao Lusi as Cheng Shao Shang

Înstrăinată de părinți încă din copilărie, Cheng Shao Shang nu știe cum să și-i apropie cand aceștia se întorc din război și reintră în viața sa. Ea recurge la tot felul de tertipuri pentru a scăpa de constrăngeri. O minte mai degrabă aplecată spre meșterit decât spre studiu, Shao Shang este foarte bună la construcții și invenții. De la sine înțeles că mama ei, care și-ar fi dorit ca Shao Shang să fie o tânără cultă și aplecată spre virtuțile cultivate în societate, nu vede cu ochi buni purtarea tinerei.

Încăpăținarea lui Shao Shang vine și din neîncrederea pe care o are față de mama ei. În momentul în care mama ei vrea să o facă să învețe carte, Shao Shang se simte pe nedrept tratată cu severitate și răceală.

Ling Bu Yi ascunde o inimă caldă și plină de duioșie în ciuda durității pe care o afișează. Pentru el este dragoste la prima vedere. Pentru Shao Shang dragostea vine încet, odată cu dovezile pe care Bu Yi i le oferă. Relația dintre cei doi nu este de la început un foc de artificii ci se consolidează pe măsură ce acțiunile vorbesc de la sine. Deși ambii au caractere diferite, este plăcut de urmărit felul în care învață să iubească, să aibă încredere unul în celălalt și să înfrunte împreună problemele.

Love like the galaxy -pin

Pe parcursul acțiunii asistăm la o maturizare a lui Shao Shang, care învață să aibă încredere în forțele proprii și în dragoste. În timpul acestei schimbări graduale, întocmai ca în viață, Shao Shang experimentează fericire, tristețe, mânie, disperare și dezamăgire.

Love like the galaxy

Cinematografia impresionează, nenumărate scene se desfășoară în ambianța unor peisaje mirifice. Acestea rămîn în memoria privitorului și după încheierea scenei. Scenariul este bine balansat, am apreciat felul realist în care relația dintre persoajele principale pendulează între conflict și creștere de caracter. Regizorul fare cu adevărat o treabă excelentă în acest serial reușind să pună în valoare fiecare cadru.

Un serial care merită vizionat pe nerăsuflate.


RECOMANDĂRI


Înscrie-te la Newsletter și primești gratuit Wallaper-ul nostru cu actrițele tale preferate!

Distribuie: