Fall in love

Ce-ai face dacă ai fi săracă deși tatăl tău e cel mai bogat om din oraș? Dar dacă prin anumite circumstanțe trebuie să faci echipă cu un om pe care nu îl vezi cu ochi buni și pe care îl crezi manipulator și rău intenționat dar atrăgător în același timp? Și dacă peste toate astea ar trebui să lupți cu mama vitregă pentru a-ți răzbuna fratele?

Rating personal: 9,6/10

Genul: Romantic, istoric, dramă

Anul aparitiei: 2021

Subtitrări (Viki.com) : subtitrare în Engleză și Română*

Credit imagine: creditul imaginii aparține studiourilor de producție respective

O poveste în regia lui: Lin Jian Long și Chen Guo Hua.

Urmărește un fragment:

Distribuție:

Actriță/ActorÎn rolul
Chen Xing XuTan Xuanlin
Zhang Jing YiMu Wan Quing
Evan LinXu Guang Yao
Cai Yu HangSu Hong Chen
Chen Xin YuGu Yue Shuang
Yuan Ruo HangPei Shao Jun
Ma YueMu Wan Ting
Dai Ya QiTan Sang Yu
Shao Wei TongTan Si
Huo Zheng YanLiao Xi
Xiu QingXu Bo Jun 
Zheng Xiao NingMu Zhi Yuan
Cao Wei YuPei Xun 

Viki Link către film:

”Fall in love” te transpune în perioada interbelică! Protagoniștii, Mu Wan Quing (Zhang Jing Yi) și Tan Xuanlin (Chen Xing Xu) au o chimie aparte, care te va încânta cu siguranță.

Fall in love
Tan Xuanlin (Chen Xing Xu)

La anul 1912 se încheia revoluția împotriva dinastiei Qing, odată cu abdicarea împăratului Puyi. Sun Yat-sen, liderul partidului Kuomintang pornise revoluția la 1911. În acei ani zbuciumați de istorie a Chinei, guvernatorii diferitelor provincii încercau să stăpânească un teritoriu cât mai mare, fiecare ajutându-se de armata proprie. Acțiunea se desfășoară în contextul luptei dintre guvernatorii militari și armata revoluționară.

Fall in love

Serialul începe în momentul în care Mu Wan Quing se întoarce acasă cu urna în care avea depozitată cenușa mamei sale. Săraca fată a celui mai bogat om de afaceri din oraș, Mu Zhi Yuan (Zheng Xiao Ning), Wan Quing nu își dorește decât să facă lumină în cazul morții fratelui său. Întâmplarea face că, pe același vapor care o aducea acasă pe Wan Quing, să se afle Tan Xuanlin (Chen Xing Xu), care tocmai pregătea un puch militar pentru a prelua comanda orașului Shanghai.

Fall in love

Cei doi fac astfel cunoștință dar nu în cele mai potrivite circumstanțe. Forțați de împrejurări, ei formează o echipă imbatabilă, ea punând a bătaie averea familiei și el experiența și geniul militar. Cei doi reușesc astfel să depășească toate obstacolele, Wan Quing să demaște pe mama sa vitregă și planurile acesteia iar Tan Xuanlin să devină ”Regele Shanghaiului”.

Fall in love

O poveste de ne-ratat, în care fiecare personaj are în spate o istorie complexă și interesantă. Un decor fidel cu realitatea interbelică, multe mașini de epocă și ținute impecabile. Un serial care te va captiva din prima clipă. Dacă îți plac eroinele puternice și deștepte, acest serial este pentru tine.

Fall in love

Recomandări


Împodobește-ți Desktop-ul cu Wallpaper-ul nostru Gratuit!
Eleganță Asiatică într-un Wallpaper Exclusiv

Wallpaper Mockup

Vino în comunitatea noastră, înscrie-te la Newsletter și ai acces instantaneu la această bijuterie digitală! Descarcă acum GRATUIT Wallpaper-ul cu Actrițe Celebre din Serialele Chinezești și transformă-ți desktopul într-o operă de artă! ✨🖥️

Distribuie: