Ming Lan
Sursa foto: goldposter.com

Povestea lui Ming Lan este o poză a relațiilor complicate de familie în timpul Dinastiei Song, o poveste despre curajul de a înfrunta destinul atunci când totul îți stă împotrivă. Un serial ca o broderie minuțioasă țesută cu grijă, care îți creează iluzia de a o urmări pe Ming Lan pas cu pas în viața sa de zi cu zi.

Rating personal: 9.6/10

Genul: Romantic, Istoric

Anul aparitiei: 2018

Subtitrări (Viki.com) : subtitrare în Engleză și Română*

Credit imagine: creditul imaginii aparține studiourilor de producție respective

O poveste în regia lui: Zhang Kaizhou

Urmărește un fragment:

Distribuție:

Actriță/ActorÎn rolul
Zhao Li YingMing Lan
Feng Shao FengGu Ting Ye/ Zhong Huai
Zhu Yi LongQi Heng/ Yuan Ruo
Cao Cui FenBătrâna Doamnă Feng
Shi ShiSheng Molan
Zhang JianingSheng Rulan
Liu JunSheng Hong
Liu LinWang Roufu

Viki Link către film:

”The Story of Ming Lan” este o poveste care urmărește destinul celei de-a șasea fiice a familei Sheng.

Poligamia era o practică obișnuită în familiile nobililor care ocupau funcții administrative la curtea împăraților din Dinastia Song. Exista în fiecare astfel de familie o nevastă principală cu copiii săi alături de concubine și copiii lor, fiecare locuind în case diferite.

În cadrul unei astfel de familii, Ming Lan învață din fragedă vârstă să își disimuleze intențiile și să-și ascundă inteligența, preferând să treacă neobservată în luptele de putere din interiorul familiei.

The story of Ming Lan

Aceasta se întâmplă după ce Ming Lan are curajul, în copilărie, să ia apărarea mamei sale, concubina Wei Shuyi, cee ce duce în final la moartea acesteia. După moartea mamei sale, Ming Lan este crescută de Bătrâna Doamnă Sheng, care o iubește nespus și încearcă să îi ofere o oază de bucurie. De la Bătrâna Doamnă Sheng învață Ming Lan noțiuni practice de contabilitate și în general cum se conduce o gospodărie.

Tatăl lui Ming Lan, Sheng Hong este oficial de rangul cinci la curte și are o nevastă principală, Wang Ruofu, două concubine și șase copii. Ming Lan are cinci frați vitregi: Hualan, Changbai și Rulan, copiii lui Wang Roufu și Changfeng și Molan copiii concubinei Lin Qinshuang. Copiii studiază împreună în casa Sheng cu un tutore, alături de Qi Heng, unicul fiu al Ducelui Qi, Gu Tingye al doilea fiu al Marchizului Gu și Yu Yanran.

The story of Ming Lan

Gu Tingye, personajul principal masculin al poveștii noastre, este cel mai bun prieten al lui Changbai. Ming Lan îl întâlnește chiar la începutul filmului când, în copilărie, o ajută pe Ming Lan să caute și să aducă un doctor pentru Wei Shuyi, mama lui Ming Lan aflată în durerile nașterii. Faptul că Tingye a ajutat-o în acel moment, când toată lumea i-a fost împotrivă, a marcat-o pe Ming Lan.

După ce atât Ming Lan cât și Tingye au parte de experiențe mai puțin plăcute în viață, ajung să se căsătorească și să se îndrăgostească unul de celălalt. Nici în familia Gu, a soțului ei, treburile nu stau chiar roz așa că Ming Lan trebuie să facă față multor încercări până să-și câștige fericirea.


Recomandări


Împodobește-ți Desktop-ul cu Wallpaper-ul nostru Gratuit!
Eleganță Asiatică într-un Wallpaper Exclusiv

Wallpaper Mockup

Vino în comunitatea noastră, înscrie-te la Newsletter și ai acces instantaneu la această bijuterie digitală! Descarcă acum GRATUIT Wallpaper-ul cu Actrițe Celebre din Serialele Chinezești și transformă-ți desktopul într-o operă de artă! ✨🖥️

Distribuie: