Royal Rumors - main poster

Royal rumors – o comedie din 2023 cu Jeremy Tsui și Meng Zi Yi, ușoară și amuzantă ca o zi de vară.  

Rating personal: 9,3/10

Genul: Comedie romantică, istoric

Anul aparitiei: 2023

Subtitrări (Viki.com) : subtitrare în Engleză și Română*

Credit imagine: creditul imaginii aparține studiourilor de producție respective

O poveste în regia lui: Zhou Jia Wen

Urmărește un fragment:

Distribuție:

Actriță/ActorÎn rolul
Jeremy Tsui   Ji Yuan Su  
Meng Zi Yi       Hua Liu Li
Zhang Xin Yi    Yuan Wei
Wang Shan Shui         Song Guang
Ryan Zhu Yuan Bing    He Yuan Ting
Su Meng Yun               Tian Jia Min
Yi Yun He                    Ji Yuan Hao
Li Qing                        Pei Ji Huai

Viki Link către film:

Royal Rumors începe în momentul în care Hua Liu Li, fiica cea mare a familiei de generali Hua este trimisă în capitală. Glorios în lupte și cu o armată impresionantă, familia generalului Hua era o forță de netăgăduit în contextul politic al curții imperiale.

Royal Rumors

Pentru a păstra echilibrul de putere la curtea imperială și înspăimântat de ideea unei eventuale revolte din partea generalului Hua, împăratul poruncește ca Liu Li să fie trimisă în capitală. Aflată sub strictă observație și fără nici un fel de ajutor, Liu Li face orice îi stă în putință pentru a demonstra bunele intenții ale familiei sale. Pentru a adormi vigilența tuturor, ea se preface fragilă și bolnăvicioasă.

Personajul principal masculin din Royal Rumors, prințul moștenitor Ji Yuan Su, este interpretat de Jeremy Tsui. Jeremy, un actor cu o experiență remarcabilă, portretizează cu succes prințul moștenitor sigur pe el și bănuitor cu toată lumea. Yuan Su nu a uitat scrisorile pe care Liu Li le trimitea în copilărie diferiților membri ai curții imperiale. Acele scrisori, demult uitate de Liu Li, puseseră nu de multe ori răbdarea prințului la încercare. Yuan Su nu se lasă înșelat de aparenta docilitate a lui Liu Li. El face orice pentru a o demasca.

Însă, cum orice naș își are nașul, Liu Li se dovedește a fi cel puțin la fel de iscusită în arta intrigilor ca și prințul moștenitor.

Personajele secundare din Royal Rumors sunt bine creionate, Tian Jia Min o prințesă de rang inferior și prințul Ying adaugă sare și piper intrigii.

Un serial care menține privitorul interesat atât de intrigă cât și de partea romantică.


RECOMANDĂRI


Împodobește-ți Desktop-ul cu Wallpaper-ul nostru Gratuit!

Wallpaper Mockup

Eleganță Asiatică într-un Wallpaper Exclusiv
Vino în comunitatea noastră, înscrie-te la Newsletter și ai acces instantaneu la această bijuterie digitală! Descarcă acum GRATUIT Wallpaper-ul cu Actrițe Celebre din Serialele Chinezești și transformă-ți desktopul într-o operă de artă! ✨🖥️

Distribuie: