Front page Pe urmele Dragonului

Category: Seriale Chinezești Page 1 of 2

Blossoms in adversity

Blossoms in adversity - main poster

Când toți bărbații din Familia Hua sunt trimiși în exil, femeile sunt lăsate de izbeliște. ”Blossoms in adversity” urmărește destului lui Hua Zhi, nepoata ce mai mare din generația tânără a familiei. Crescută de către bunicul ei colindând lumea, Hua Zhi aplică metode neconformiste pentru a câștiga bani și a restabili averea și onoarea familiei. Destinul ei se intresectează cu cel al misteriosului Gu Yanxi. Citește mai multe despre acest serial captivant în recenzia de mai jos.

Destined – o poveste de genul căsătorie înaintea dragostei

Destined - poster

„Destined” urmărește destinul captivant a lui Liu Yuru, fiica cea mare a unui negusor nu foarte strălucit și a lui Gu Jiusi, un descendent al celei mai bogate familii din oraș. Siliți să se căsătorească pentru a îndeplini voința familiilor lor, cei doi trebuie să navigheze în apele perfide ale căsătoriei nepotrivite. Pregătește-te pentru o plimbare plină de emoții, în timp ce aceste două suflete aflate în antiteză se ciocnesc pe fundalul luptelor dinastice pentru putere, atrăgându-te într-o lume în care pasiunea nu cunoaște limite și destinul își face meandrele.

Yong An Dream

Yong An Dream - poster 2

Vino în lumea misterioasă din jurul visului din Yong’an. Pe scurt: viața inspectorului Lu Shi Yan (Jeremy Tsui) este dată peste cap în momentul în care începe să aibă niște vise ciudate în care viața îi este pusă în pericol. În centrul acestor vise pare a se afla Shen Zheng (Ouyang Nana), fiica mai mică a unui oficial de rang minor. Amintiri dintr-o viață anterioară par a se conecta cu prezentul prin durerea pe care lacrimile lui Shen Zhen i-o provoacă inspectorului nostru. Citește mai departe articolul pentru a vedea de ce acest serial trebuie să fie le lista ta.

Be your own light – despre tăria în fața aversităților

Be your own light

Ce-ai face dacă, în ziua care ar fi trebuit să fie una de sărbătoare, marcată de zece ani de la nuntă, te-ai trezi brusc singură, copleșită de datorii, fără nicio urmă a soțului tău. În același timp, ar trebui să faci față creșterii copilului, să te confrunți cu întreruperea emisiunii pe care o produceai la televiziune și să îți cauți disperată un alt loc de muncă. Și, ca și cum toate acestea nu ar fi suficient, mama ta se îmbolnăvește. Este o poveste despre forța interioară, despre îndârjirea de a învinge destinul și despre descoperirea sinelui în fața aversităților care amenință să te doboare.

Platformele pe care poți urmări seriale asiatice online

cover

🎬 Lasă-te captivat/ă de universul fascinant al serialelor asiatice. Ești în căutarea celor mai populare platforme de streaming pe care să urmărești serialele tale asiatice preferate? Nu căuta mai mult! Am compilat pentru tine un top al platformelor de streaming care îți aduc aproape acest univers plin de culoare și mister. Preferi subtitrările în Engleză sau în Română? Parcurge acest articol pentru a afla ce platformă ți s-ar potrivi. De la dragoste la fantezie, la drame contemporane, sigur vei găsi cu ajutorul top-ului nostru platforma de streaming potrivită pentru tine.

Top Chinese Drama 2023 Douban

Top cele mai bune seriale chinezești din 2023, la ele acasă (rating-urile Douban)

Top Chinese Dramas 2023 Douban
Top 10 seriale chinezesti fantezie 2023

Top 10 cele mai bune seriale chinezești fantastice din 2023 (Xianxia) de văzut online

top 10 seriale chinezesti de fantezie 2023
cover top 15-2023

Top 15 cele mai populare seriale chinezești istorice online din 2023

Top 15 most popular costume dramas from 2023

Love like the Galaxy

Sursa foto: goldposter.com

O minunată poveste de dragoste care te va însoți multă vreme după terminarea serialului. Unul dintre cele mai bune seriale chinezești istorice ale anului 2022.

Royal Rumors

Royal Rumors - main poster

Royal rumors – o comedie din 2023 cu Jeremy Tsui și Meng Zi Yi, ușoară și amuzantă ca o zi de vară.  

Page 1 of 2

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

error: Content is protected !!