Front page Pe urmele Dragonului

Category: Seriale Coreene Page 1 of 2

Story of Park’s marriage contract – o poveste în care trecutul și prezentul se întâlnesc

Story of Park's Marriage contract - main poster

Viața liniștită, ca de basm, a lui Park Yeon Woo în Coreea secolului al XIX-lea, ia o întorsătură neașteptată. După o tragedie sfâșietoare în noaptea nunții, ea se trezește prinsă într-o situație periculoasă, aruncată într-o fântână și lăsată ca moartă. Cu toate acestea, soarta are alte planuri cu via’a ei. Apărând în zilele noastre prin portalul neașteptat al fântânii, ea îl întâlnește pe Kang Tae Ha, un bărbat cu o inimă fragilă, la fel ca răposatul ei soț. În timp ce navighează prin complexitățile lumii moderne, alimentați de țeluri comune, Kang Tae Ha propune o soluție îndrăzneață: o căsătorie prin contract. Dar poate Park Yeon Woo, adânc înrădăcinată în valorile tradiționale, să facă acest salt în necunoscut? Alăturați-vă lor într-o călătorie de dragoste, pierdere și a doua șansă, în timp ce sfidează timpul și normele societale în căutarea lor fericiți pentru totdeauna.

Marry my husband – Căsătorește-te cu soțul meu

Marry my husband - main poster

Ce ai face dacă ai fi bolnavă și chiar soțul tău te-ar trăda cu prietena ta de încredere? Ba mai mult, acțiunile lor ți-ar provoca moartea? Aceasta este dilema cu care se confruntă Kang Ji-Won în serialul sud-coreean “Marry My Husband” din 2024. Kang Ji-Won primește o șansă neașteptată de a-și rescrie soarta, călătorind în timp cu zece ani în urmă. Ea încearcă în disperare să evite să re-trăiască drama trecutului.

Reborn rich – o poveste despre răzbunare în lumea corporației

Reborn rich

Când soarta îi conferă o a doua șansă la viață lui Yoon Hyun-woo, nu o face cu zgârcenie! Re-întors în timp în corpul unui membru al bogatei familii Jin, Yoon Hyun-woo este mânat de strategii și planuri de răzbunare. Un serial cu întorsături neașteptate, plin de peripeții și aventură.

Our blooming Youth

Our blooming youth - poster

Lăsați-vă transportați într-un imaginar Joseon, în care tânărul prinț moștenitor Lee Hwan, este bântuit de blestemul pus asupra sa de o scrisoare anonimă. Urmăriți povestea captivantă a lui Min Jae Yi, fiica devotată a unei vechi familii nobiliare. Ea trece printr-o tragedie de neînchipuit, chiar cu o zi înainte de căsătoria sa. Acuzată pe nedrept și urmărită neîncetat de soldați, ea caută adăpost în anturajul prințului Lee Hwan. Urmărește-o pe Jae Yi desconspirând intrigile și rezolvănd nenumărate mistere.

Crash landing on you

Crash landing on you main poster

”Crash landing on you” este un serial care vă va dezvălui viața în plin comunism în Coreea de Nord. Se-ri, o tânără anteprenoare rebelă, este luată de o tornadă și catapultată în Coreea de Nord. Căpitanul Ri o salvează și încearcă să o ascundă dar, în țara în care pereții au urechi, acest deziderat nu este cel mai simplu de îndeplinit. Cum se va descurca Se-ri și cum reușește să se întoarcă acasă? Și mai ales cum va face față căpitanul Ri nenumăratelor provocări?

Unlock my Boss

Unlock my boss

Tu ce ai face dacă ai găsi un telefon care ți-ar propune să devii președintele celei mai tari firme de IT contra unei sume exprbitante? Asta i se întămplă tânărului de 29 de ani Park In Sung atunci când descoperă din întâmplare mobilul lui Seon Ju, un geniu al IT-ului. Pare că sufletul lui Seon Ju este capturat în interiorul telefonului său mobil. Dar cum ar putea fi sufletul capturat în ecranul unui telefon mobil? In Sung încearcă să facă lumină în dispariția lui Seon Ju.

Sky Castle

Sky Castle - main poster

În lumea celor bogați cariera e pe primul loc. De aceea cele patru familii rezidente în complexul de lux Sky Castle fac orice pentru a-și vedea copiii înscriși la universități de renume. Ce se întâmplă însă atunci când totul pare a se îndrepta spre o cu totul altă direcție? Va învinge ambiția și orgoliul parinților sau bunăstarea și fericirea copiilor? Urmăriți acest serial plin de suspans pentru a afla răspunsul.

Love in contract

Love in contract main poster
Sursa foto: Asianwiki.com

Un serial amuzant de genul ”dragoste pe contract”, cu frumoasa Park Min Young în rolul lui Choi Sang-Eun, o tânără care are o afacere neobișnuită. Ea este ”nevastă cu chirie”.

A Business Proposal

A Business proposal - O iubire ca-n afaceri
Sursa foto: en.wikipedia.org

Viața lui Shin Ha-ri este dată peste cap atunci când acceptă să meargă la o întâlnire în locul prietenei ei celei mai bune. Asta pentru că la întâlnire apare chiar Directorul Executiv al firmei la care Ha-ri este angajată. Cum va ieși ea din această încurcătură?

Bossam steal the fate

Bossam | Steal the Fate

Bossam steal the fate

Ce-ai face dacă, pentru a-ți asigura existența, ar trebui să furi văduve tinere? Dar dacă în urma unui astfel de furt (bossam) te-ai trezi că ai furat-o din greșeală chiar pe prințesa țării în care trăiești? Ei bine exact asta i se întâmplă eroului nostru, Ba Woo, un tânăr tată care își crește singur copilașul de șapte ani.

Page 1 of 2

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

error: Content is protected !!