Marry my husband - main poster

Ce ai face dacă ai fi bolnavă și chiar soțul tău te-ar trăda cu prietena ta de încredere? Ba mai mult, acțiunile lor ți-ar provoca moartea? Aceasta este dilema cu care se confruntă Kang Ji-Won în serialul sud-coreean “Marry My Husband” din 2024. Kang Ji-Won primește o șansă neașteptată de a-și rescrie soarta, călătorind în timp cu zece ani în urmă. Ea încearcă în disperare să evite să re-trăiască drama trecutului.

Rating personal: 9,6/ 10

Genul: comedie romantică

Anul aparitiei: 2024

Credit imagine: creditul imaginii aparține studiourilor de producție respective

O poveste în regia lui: Park Won Gook

Urmărește un fragment:

Distribuție:

Actriță/ActorÎn rolul
Park Min YoungKang Ji Won
Na In WooYoo Ji Hyuk
Lee Yi KyungPark Min Hwan
Song Ha YoonJung Soo Min
Lee Gi KwangBaek Eun Ho
Gong Min JungYang Joo Ran

Îl poți urmări pe Amazon Prime

”Marry my husband” sau ”Căsătărește-te cu soțul meu”, cum a fost tradus în limba română, o are ca eroină principală pe Kang Ji Won, în interpretarea cunoscutei actrițe coreene Park Min-young (”What’s wrong with secretary Kim?”, ”Love in contract”, etc.). Din distribuție mai fac parte, alături de ea, Na In-Woo, Lee Yi-kung și Song Ha-yoon. Serialul a fost difuzat în Coreea între 1 și 20 Februarie 2024. Producția s-a bucurat de aprecieri datorită poveștii captivante și portretelor subtile ale personajelor.

În debutul intens al serialului “Marry My Husband”, Kang Ji Won se găsește într-o situație de neimaginat. Bolnavă de cancer în fază terminală și aflată pe patul de spital, este pusă în fața unui diagnostic implacabil și este eliberată din grija medicilor pentru a-și petrece ultimele zile acasă. Cu inimă grea, dar plină de speranță, se întoarce la căminul său, doar pentru a fi întâmpinată de un alt șoc: soțul ei, în loc să-i fie sprijin în aceste momente de cumpănă, avea o relație cu prietena cea mai bună a ei. În plus, cei doi plănuiau să încaseze banii de la asigurarea pe viață a lui Kang Ji Won. Încercând să îi confrunte pe cei doi, în încăierare, Kang Ji Won își pierde viața.

Destinul pare să aibă, însă, alte planuri și Kang Ji-Won este surprinsă să se trezească brusc cu zece ani în urmă, fără să știe cum sau de ce. Echipată cu amintirile dureroase din viața sa anterioară, ea depune eforturi considerabile pentru a evita repetarea greșelilor trecutului.

Kang Ji-Won își dă seama pentru prima dată în viață, cât de manipulativă a fost “cea mai bună prietenă” a sa, Jung Soo-Min. Prin intrigile și minciunile sale, Soo-Min o discreditase pe Ji-Won încă de pe băncile liceului. Kang Ji Won o tratase pe Soo Min cu sinceritate, căzând astfel pradă unui plan bine pus la punct, întins cu iscusință și răbdare de păianjen de către Soo-Min. Personajul Jung Soo Min este complex, scopul său este de a fura întreaga viață a lui Ji Won.

În prezent, Kang Ji Won își dă seama de strategia pusă la punct de Soo Min. Replica : ”Am o rugăminte: să-mi arunci gunoiul!” pe care i-o adresează la începutul noii sale vieți Ji Won, o va înțelege Soo Min abia spre sfârșit, când realizează ce fel de persoană este Park Min Kwan în realitate.

Marry my husband

Dacă în prima sa viață Kang Ji Won fusese credulă și se lăsase ușor manipulată de toată lumea de la Soon Min până la mama lui Park Min Kwan, în prezent este hotărâtă să se schimbe. Ea începe prin a-și apropia colegele de birou și a încerca să ajute pe ceilalți pe cât posibil. Își dă seama cât de singură fusese în viața sa antetioară, cum atât soțul ei narcisist și misogin Park Min Kwan cât și Soo Min o îndepărtaseră de orice altă persoană care i-ar fi putut sta alături.

Marry my husband

De asemenea învață să accepte ajutorul. Cel mai important ajutor îi vine de la Yoo Ji Hyuk, șeful ei de la seriviciu, moștenitorul conglomeratului pentru care lucrează Kang Ji Won. Ji Hyuk se întorsese la rândul său în trecut, pentru a o salva pe Ji Won. În spatele aparenței de dur și inabordabil, Ji Hyuk este o fire altruistă și caldă.

Marry my husband

Deși temele abordate nu sunt noi sau originale (am întâlnit de mult ori tema re-întoarcerii în timp pentru schimbarea destinului, de pildă în ”Reborn rich”), totuși, acțiunea și interpretarea din ”Marry my husband” merită și nu vă va dezamăgi. Un serial cu siguranță recomandat!Wallpaper actori coreeni
Distribuie: