Because this is my first life

Această comedie romantică prezintă povestea a doi tineri cu personalități total diferite, siliți de împrejurări să locuiască împreună. Ajunși în pragul vârstei de 30 de ani, carieriști, cei doi protagoniști își unesc destinele într-o căsătorie din interes. Se va transforma, oare, această întâmplare într-o dragoste adevărată?

Rating personal: 9.5/10

Genul: Comedie romantică

Anul aparitiei: 2017

Subtitrări (Viki.com) : subtitrare în Engleză și Română*

Credit imagine: creditul imaginii aparține studiourilor de producție respective

O poveste în regia lui: Park Joon-hwa

Urmărește un fragment:

Distribuție:

Actriță/ActorÎn rolul
Lee Min-kiNam Se-hee
Jung So-minYoon Ji-ho
EsomWoo Soo Ji
Byeong-eun ParkMa Sang Goo
Kim Ga-eunYang Ho Rang
Kim Min-SukShim Won Seok

Viki Link către film:

Nam Sae Hee este un IT-ist introvert, care este atât de axat pe cariera sa încât nimic altceva nu mai contează. Unde mai pui că, după ce și-a cumpărat un apartament cu credit ipotecar, trebuie să-și dea aproape tot salariul pe rata pentru casă. Pentru a-și ușura cheltuielile este nevoit să caute un chiriaș cu care să împartă atât rata cât și cheltuielile curente. După ce avusese tot felul de incidente neplăcute cu chiriașii săi anteriori, Sae Nam ajunsese să aibă o listă lungă de calități pe care un chiriaș trebuia să le îndeplinească. Însă un astfel de chiriaș perfect era greu de găsit și supriza face că singurul chiriaș care întrunea toată lista de cerințe era femeie…

În pragul vârstei de 30 de ani la rândul ei, Ji Ho fusese mult prea ocupată de carieră pentru a se interesa de viața sentimentală. Ji Ho fusese timp de cinci ani ajutor de scenarist și se mândrea cu serielele ale căror scenarii erau scrise de ea. În schimb, pe plan sentimental, era total lipsită de experiență. Viața i se complică într-un mod neașteptat când fratele ei mai mic o lasă însărcinată pe prietena lui și, din lipsă de spațiu, Ji Ho trebuie să se mute. Prin recomandările unor prieteni și printr-o încurcătură, Ji Ho ajunge chiriașă în apartamentului lui Sae Hee.

Mânați de aceleași interese financiare și fără să stea pe gânduri, Sae Hee și Ji Ho se căsătoresc ”pe hârtie”, semnând un contract pe doi ani. Dar dragostea îi surprinde pe cei doi protagoniști și le dă toate planurile peste cap.


Recomandări


Împodobește-ți Desktop-ul cu Wallpaper-ul nostru Gratuit!
Eleganță Asiatică într-un Wallpaper Exclusiv

Wallpaper actori coreeni

Vino în comunitatea noastră, înscrie-te la Newsletter și ai acces instantaneu la această bijuterie digitală! Descarcă acum GRATUIT Wallpaper-ul cu Actorii tăi coreeni preferați și transformă-ți desktopul într-o operă de artă! ✨🖥️

Distribuie: