Reborn rich

Când soarta îi conferă o a doua șansă la viață lui Yoon Hyun-woo, nu o face cu zgârcenie! Re-întors în timp în corpul unui membru al bogatei familii Jin, Yoon Hyun-woo este mânat de strategii și planuri de răzbunare. Un serial cu întorsături neașteptate, plin de peripeții și aventură.

Rating personal: 9,5/10

Genul: Modern

Anul aparitiei: 2022

Subtitrări (Viki.com) : subtitrare în Engleză și Română

Credit imagine: creditul imaginii aparține studiourilor de producție respective

O poveste în regia lui: Jung Dae-yoon

Urmărește un fragment:

Distribuție:

Actriță/ActorÎn rolul
Song Joong-kiJin Do-Jun
Lee Sung-minJin Yang-chul
Shin Hyun-beenSeo Min-young
Yoo Je-moonJin Young-ki
Kim Jung-nanSon Jung-dae

Îl găsești pe Viki, link mai jos către film:

În peisajul dramelor de succes sud-coreene se remarcă un serial din 2022, Reborn rich, tradus în limba română ”Renăscut bogat”. Cu o distribuție impresionantă, din care fac parte Song Joong-ki și Le Sung-min, serialul nu dezamăgește aștepările privitorilor. Adaptat după un roman cu același nume, acest serial te poartă într-o călătorie palpitantă înapoi în timp, îmbinând fluid elemente de răzbunare, reîncarnare și intrigă corporatistă.

Song Joong-ki as Jin Do-Jun / Yoon Hyun-woo
Song Joong-ki în rolul lui Jin Do-Jun / Yoon Hyun-woo

O intrigă fascinantă

“Reborn rich” îl are ca protagonist pe Yoon Hyun-woo, înfățișat cu profunzime și subtilitate de către carismaticul Song Joong-ki. Hyun-woo este prezentat telespectatorilor ca un angajat dedicat și loial al prestigiosului Conglomerat Soonyang, un imperiu familial condus de formidabilul ”chaebol” Jin Yang Cheol.

Pe măsură ce intriga se desfășoară, Hyun-woo se găsește implicat într-o conspirație sinistră în cadrul familiei Soonyang. Fals acuzat de delapidare și, în cele din urmă, ucis, soarta sa ia o întorsătură imprevizibilă când se trezește întors în timp, în anul 1987, în trupul lui Jin Do-jun, cel mai tânăr membru al dinastiei Soonyang. Această întorsătură a sorții pregătește terenul pentru calea lui Hyun-woo spre răzbunare.

Lee Sung-min as Jin Yang Cheol
Lee Sung-min în rolul lui Jin Yang Cheol

Arcul narativ din ”Reborn Rich” este dominat de teme precum trădarea, ambiția și căutarea dreptății. Hyun-woo, acum reîntrupat în corpul lui Jin Do-jun, se confruntă cu acceptarea noii sale identități și cu evenimentele traumatice care au condus la dispariția sa din viața anterioară. Îi este greu să accepte să facă parte chiar din familia care a dus la dispariția sa. De asemenea dorește cu orice preț să împiedice tragediile care avuseseră loc în familia sa de origine.

Lee Sung-min oferă o interpretare captivantă a lui Jin Yang Cheol, patriarhul familiei Soonyang, un personaj complex, care a ridicat un adevărat imperiu pornind de jos. Motto-ul său este ”Să nu ai încredere în nimeni!”. Conflicul său interior este legat de felul în care moștenirea și conducerea grupului trebuie împărțită: pe bază de primogenitură sau de competență.

Reborn rich

Înarmat cu amintirile vieții sale anterioare și cu dorința de îndrepta lucrurile, Hyun-woo pornește într-o misiune îndrăzneață de a orchesta o preluare ostilă a Grupului Soonyang. Hyun-woo navighează prin dinamica complexă a Grupului Soonyang și trebuie să înfrunte adversari motivați de lăcomie, într-o luptă implacabilă pentru putere.

Pe măsură ce “Reborn rich” se desfășoară, acțiunea pătrunde în teme mai profunde ca identitatea, moștenirea și consecințele acțiunilor personale. Călătoria de autodescoperire a lui Hyun-woo pune la îndoială noțiunile convenționale ale soartei și liberului arbitru, pe măsură ce se confruntă cu complexitățile morale ale dorinței sale de a distruge Grupul Soonyang. Strategiile și manipularile pe care Jin Do-jun le folosește țin spectatorul cu sufletul la gură.

reborn rich
Son Jung-dae (Kim Jung-nan) și Jin Do-Jun (Song Joong-ki)

Shin Hyun-been oferă o interpretare remarcabilă a lui Seo Min-young, un procuror în direcția anti-corupție, poreclită “Terminatorul Grupului Soonyang”. Hyun-been provine dintr-o familie înstărită dar are ambiția de a demonstra tuturor că poate reuși prin forțe proprii. Misiunea ei de a descoperi adevărul și de a aduce dreptatea se potrivește cu dorința lui Hyun-woo de răzbunare, creând o alianță care va influența soarta dinastiei Soonyang.

Personajul lui Jin Do-jun servește ca un paravan pentru transformarea lui Hyun-woo, estompând limitele între trecut și prezent, destin și alegere. Prin interacțiunile sale cu familia Soonyang și aliați precum Seo Min-young, Hyun-woo se confruntă cu fantomele trecutului său și cu moștenirea dinastiei Soonyang.

Reborn rich
Shin Hyun-been în rolul lui Seo Min-young

Iubitorii de seriale coreene au auzi probabil de faimosul regizor Jung Dae Yoon. El a regizat și serialele de succes ”Sche was pretty”, ”W” și ”I am not a robot!”. Repertoriul său în materie de drame de succes îl așează în rândul celor mai de succes regizori sud-coreeni. Nici ultima sa producție, ”Reborn rich” nu dezamăgește.

Reborn Rich main poster

“Reborn rich” servește ca un memento al atracției durabile a dramelor de televiziune sud-coreene și a abilității lor de a transcende granițele culturale. Într-un peisaj plin de tendințe trecătoare și divertisment efemer, “Reborn rich” strălucește ca un far al creativității, imaginației și excelenței artistice.Wallpaper actori coreeni
Distribuie: