Saga of the Brave

Moorim school - main poster

Descoperă secretele pe care le ascund studenții Institutului Moorim în acest serial plin de suspans.

Rating personal: 9,5/10

Genul: Acțiune, adolescenți, fantezie

Anul aparitiei: 2016

Subtitrări (Viki.com) : subtitrare în Engleză și Română*

Credit imagine: creditul imaginii aparține studiourilor de producție respective

O poveste în regia lui: Lee So-yon

Urmărește un fragment:

Distribuție:

Actriță/ActorÎn rolul
Lee Hyun WooYoon Shi Woo
Hongbin Lee  Wang Chi-ang
Seo Yea JiShim Soon-duk
Jung Yoo-jinChae Young / Hwang Sun-ah

Viki Link către film:

Când Yoon Shi-woo leaderul trupei muzicale Mobius își pierde auzul, o fană îi recomandă să caute vindecare la Institutul Moorim. Ajuns acolo, Shi-Woo este nevoit să își împartă camera cu Wang Chi-ang. Chi-ang este un băiețaș de bani gata, fiul unui mogul din Shanghai. Răsfățat și egoist, el are propriile sale slăbiciuni: este un fiu ilegitim născut dintr-o mamă coreeană. Tatăl lui Chi-ang insită să-l trimită la Institut dar Chi-ang se tot opune până o întâlnește pe Shim Soon-deok, care mergea în secret la Moorim.

Institutul Moorim nu urmărește numai însușirea unei curicule academice. Scopul său este să învețe studenții cu practicarea virtuților: onestitatea, sacrificiul, comunicarea, loialitatea.

Cand Shi-woo si Chi-ang sunt nevoiți să împartă aceeași cameră, neînțelegerile și discuțiile aprinse sunt asigurate.

Școala este situată într-o pădure retrasă și este protejată de un sigiliu special care o protejează de intruziuni nedorite. Atunci când Chi-ang și Shi-woo încearcă să pătrundă în pădurea de lângă școală, acest sigiliu este spart în mod neașteptat.

Fiecare are un secret de ascuns, atât studenții cât și Insitutul însuși. În școală încep să se întâmple anumite evenimente stranii și studenții sunt convinși că acestea au de-a face cu Decanul Hwang, care este el însuși un mister. Toate acele incidente stranii pun în pericol siguranța studenților și sunt în oarecare mod legate de Chintamani, care oferă posesorului puteri formidable de control.

Chi-ang și Shi-woo descoperă mai multe despre ei înșiși și cresc în caracter și putere. De asemenea ambii au un interes romantic pentru Soon-deok.

O poveste interesantă și plină de aventură care vă va captiva cu siguranță.


Recomandări


Împodobește-ți Desktop-ul cu Wallpaper-ul nostru Gratuit!
Eleganță Asiatică într-un Wallpaper Exclusiv

Wallpaper actori coreeni

Vino în comunitatea noastră, înscrie-te la Newsletter și ai acces instantaneu la această bijuterie digitală! Descarcă acum GRATUIT Wallpaper-ul cu Actorii tăi coreeni preferați și transformă-ți desktopul într-o operă de artă! ✨🖥️

Distribuie: