Live up to your name - poster

Un tânăr doctor acupuncturist din Joseon, Heo Im, este transportat în mod misterios în Seoul-ul zilelor noastre. El o întâlnește pe doctorița Choi Yeon-kiung care e total împotriva medicinei orientale tradiționale. Heo Im trebuie să învețe de ce a fost trimis în timp și să-și îmbrățișeze menirea de medic.

Rating personal: 9,8/10

Genul: Comedie romantică, istoric, medical drama, călătorie în timp

Anul aparitiei: 2017

Credit imagine: creditul imaginii aparține studiourilor de producție respective

O poveste în regia lui: Hong Jong-Chan

Urmărește un fragment:

Distribuție:

Actriță/ActorÎn rolul
Kim Nam-gilHeo Im
Kim Ah-joongChoi Yeon-kiung
Yoo Min-kyuYoo Jae-ha
Moon Ga-youngDongmacgae
Roh Jeong-euiOh Ha-ra
Yoon Joo-sangChoi Chun-sul
Kim Miung-gonYoo Jin-oh

Netflix Link către film:

Heo Im este un tânăr doctor acupuncturist din Joseon, care duce o viață dublă: ziua tratează pacienții săraci aproape pe nimic iar seara tratează pacienții bogați în timpul său liber. Pentru că este foarte priceput cu acele de acupunctură este invitat la palt pentru a trata migrena împăratului. Problemle se ivesc atunci când, încercând că aplice acupunctură pe capul împăratului, lui Heo Im îi tremură mâna și nu reușește să îl trateze pe împărat. Acuzat de trădare, Heo Im este urmărit de soldați în timp ce încerca să fugă și cade în apă, fiind rănit cu două săgeți în piept. Spre uimirea sa, se trezește în Seoul-ul zilelor noastre fără nici o altă urmă de rană și cât se poate de viu. El o întâlnește pe Choi Yeon-kiung, o doctoriță chirurg carrdiolog, extrem de sceptică în ce privește medicina tradițională.

Cei doi trec prin tot felul de aventuri împreună, pendulând între Joseon și Seoul-ul modern.

Atenționare: aceasta este o dramă medicală!

Datorită succesului răsunător per episod difuzat, de care serialul s-a bucurat la data apariției sale, producția Seriei a 2-a este anunțată pentru 2022-2023, însă data exactă a difuzării sale rămâne necunoscută.


Recomandări


Împodobește-ți Desktop-ul cu Wallpaper-ul nostru Gratuit!
Eleganță Asiatică într-un Wallpaper Exclusiv

Wallpaper actori coreeni

Vino în comunitatea noastră, înscrie-te la Newsletter și ai acces instantaneu la această bijuterie digitală! Descarcă acum GRATUIT Wallpaper-ul cu Actrițe Celebre din Serialele Chinezești și transformă-ți desktopul într-o operă de artă! ✨🖥️

Distribuie: