When Flowers bloom I think at the Moon

Moonshine
Sursa foto: goldposter.com

Ce-ai face dacă ai trăi în perioada prohobiției? Dar dacă ar trebui să îți câștigi traiul producând alcool într-o perioadă în care până și consumul acestuia era interzis? Ei bine exact asta se întâmplă eroinei noastre, Ro Seo, fata unei familii de nobili săraci, foarte pricepută în fabricarea băuturilor spirtoase (moonshine). Nam Young este un tânăr inspector cu principii morale ferme care dorește să se facă remarcat prin prinderea producătorilor de băuturi alcoolice. Printr-o întâmplare Young ajunge să locuiască împreună cu Ro Seo. Cum se va descurca Ro Seo și prin ce încurcături trebuie să treacă cei doi?

Rating personal: 9,4/10

Genul: Comedie romantică, istoric

Anul aparitiei: 2021

Subtitrări (Viki.com) : subtitrare în Engleză și Română*

Credit imagine: creditul imaginii aparține studiourilor de producție respective

O poveste în regia lui: In Hyuk Hwang

Urmărește un fragment:

Distribuție:

Actriță/ActorÎn rolul
Hyeri LeeKang Ro Seo
Yoo Seung HoNam Young
Byeon Woo SeokLee Pyo
Kang Mi NaHan Yae Jin
Choi Won YoungLee Shi Heum
Jang GwangMoon Yeon Jo
Seo Ye HwaCheon Geum
Kim Gi BangChun Gae

Viki Link către serial:

Timp de zece ani, în Joseon se introdusese prohibiția, interdicția de a vinde și consuma băuturi alcoolice. Convins de justețea acestor măsuri și în căutare de faimă, Nam Young vine în capitală și reușește să se califice prin examen, ca funcționar în cadrul Saheonbu, biroul specializat cu prinderea contrabandiștilor. Tânărul inspector are o personalitate inflexibilă, un om pentru care integritatea și onestitatea sunt cele mai importante valori în viață.

Pe de altă parte, Ro Seo este o tânără nobilă dar săracă, obligată să facă tot felul de munci pentru a se putea întreține. În momentul în care se trezește înglodată în datorii, în culmea disperării, se hotărăște să producă alcool, de aici și numele serialului, Moonshine (alcool de contrabandă). Treburile se complică atunci când Nam Young este nevoit să stea în chirie la Ro Seo.

Mai întâlnim un prinț care își înneacă durerea în alcool, Lee Pyo (Byeon Woo Seok), o tânără nobilă cleptomană Han Yae Jin (Kang MiNa), o gașcă de contrabandiști haioși și un consilier al împăratului, care ascunde în mânecă propria sa agendă.

O poveste captivantă, în care eroina noastră, în încercarea de a supraviețui, își face prieteni și, nu numai că reușește să îl demaște pe asasinul tatălui ei, ci își întâlnește și marea iubire. Nam Young, pe de altă parte, învață că litera legii nu e totul în viață ci că dragostea e mai prețioasă decât adevărul formalist.


Recomandări

Împodobește-ți Desktop-ul cu Wallpaper-ul nostru Gratuit!
Eleganță Asiatică într-un Wallpaper Exclusiv

Wallpaper actori coreeni

Vino în comunitatea noastră, înscrie-te la Newsletter și ai acces instantaneu la această bijuterie digitală! Descarcă acum GRATUIT Wallpaper-ul cu Actorii tăi correni preferați și transformă-ți desktopul într-o operă de artă! ✨🖥️

Distribuie: