Story of Park's Marriage contract - main poster

Viața liniștită, ca de basm, a lui Park Yeon Woo în Coreea secolului al XIX-lea, ia o întorsătură neașteptată. După o tragedie sfâșietoare în noaptea nunții, ea se trezește prinsă într-o situație periculoasă, aruncată într-o fântână și lăsată ca moartă. Cu toate acestea, soarta are alte planuri cu via’a ei. Apărând în zilele noastre prin portalul neașteptat al fântânii, ea îl întâlnește pe Kang Tae Ha, un bărbat cu o inimă fragilă, la fel ca răposatul ei soț. În timp ce navighează prin complexitățile lumii moderne, alimentați de țeluri comune, Kang Tae Ha propune o soluție îndrăzneață: o căsătorie prin contract. Dar poate Park Yeon Woo, adânc înrădăcinată în valorile tradiționale, să facă acest salt în necunoscut? Alăturați-vă lor într-o călătorie de dragoste, pierdere și a doua șansă, în timp ce sfidează timpul și normele societale în căutarea lor fericiți pentru totdeauna.

Rating personal: 7,5/10

Genul: comedie romantică, fantezie

Anul aparitiei: 2023

Subtitrări (Viki.com) : subtitrare în Engleză și Română

Credit imagine: creditul imaginii aparține studiourilor de producție respective

O poveste în regia lui: Park Sang Hoon

Urmărește un fragment:

Distribuție:

Actriță/ActorÎn rolul
Lee Se YoungPark Yun Woo
Bae In HyukKang Tae Ha
Joo Hyun YoungSa Wol
Yoo Sun HoKang Tae Min

Îl poți urmări pe Rakuten Viki – Link:

Story of Park’s marriage contract” este o poveste fantastică ce îmbină călătoria în timp cu epoca modernă. Tânăra Park Yun Woo are o existență privilegiată, ca unica fiică a unui nobil de la curtea imperială a Joseon-ului (Coreei) secolului al XIX-lea. Pasionată de croitorie, singura sa preocupare era a-și vinde pe sub mână Hanfu-urile non-conformiste, printr-o rețea de negustori de stofă. Când însă fiica împăratului este suprinsă de către tatăl ei îmbrăcată într-o astfel de costumație, însăși viața lui Yun Woo este pusă în pericol. Părinții lui Park Yun Woo decid să urgenteze căsătoria acesteia. În noaptea nunții, însă, tânărul mire moare.

În aceeași noapte, un personaj mascat o răpește pe Park Yun Woo și o aruncă într-o fântână. Fântâna, însă, este un portal către epoca modernă și Park Yun Woo se trezește în piscina unui hotel și dă cu ochii de varinata ”modernă” a soțului său.

Ea este salvată din piscină de către Kang Tae Ha, care, nu numai că seamănă ca două picături de apă cu fostul soț al lui Park Yeon Woo, ci suferă și de o boală cardiacă potențial fatală. El este moștenitorul unui conglomerat, iar bunicul său bogat are o singură dorință: să-și vadă nepotul căsătorindu-se înainte de a muri. Kang Tae Ha o convinge pe Park Yeon Woo să încheie o căsătorie pe contract cu el.

Eroina noastră trebuie să facă față povocărilor vieții moderne. Asta dă naștere a numeroase situații pline de umor.

Story of Park’s marriage contract” face parte din acele producții pe care ori le urăști ori le iubești de la început. Printre serialele coreene noi (2024) cu tentă fantastică este cu siguranță o călătorie amuzantă care induce privitorului bună dispoziție. Scorul mic este dat de câteva sincope logice din cadrul acțiunii și a comportamentelor personajelor.Wallpaper actori coreeni
Distribuie: