Unlock my boss

Tu ce ai face dacă ai găsi un telefon care ți-ar propune să devii președintele celei mai tari firme de IT contra unei sume exprbitante? Asta i se întămplă tânărului de 29 de ani Park In Sung atunci când descoperă din întâmplare mobilul lui Seon Ju, un geniu al IT-ului. Pare că sufletul lui Seon Ju este capturat în interiorul telefonului său mobil. Dar cum ar putea fi sufletul capturat în ecranul unui telefon mobil? In Sung încearcă să facă lumină în dispariția lui Seon Ju.

Rating personal: 9,4/10

Genul: thriller, acțiune

Anul aparitiei: 2022

Credit imagine: creditul imaginii aparține studiourilor de producție respective

O poveste în regia lui: Lee Cheol-ha

Subtitrare: în curs de traducere în limba Română pe Viki

Foto credit: goldposter.com, viki.com

Urmărește un fragment:

Distribuție:

Actriță/ActorÎn rolul
Chae Jong HyeopPark In Sung
Eun Su SeoJung Se-Yeon
Park Sung-woongKim Seon-Ju
Lee Sang-heeOh Mi-Ran
Yoon Byung-heeJung Hyun-Ho

Viki Link către film:

”Unlock my boss” relatează povestea Directorului general (CEO) al firmei Silver Lining Networks, Seon-Ju, un geniu IT care la 39 de ani dispare în mod misterios. Sufletul său pare a fi prins în interiorul telefonului său mobil. Telefonul este găsit în mod cu totul întâmplător de Park In Sung. La 29 de ani, absolventul In Sung se chinuie să își găsească un rost în viață dar, din lipsă de șanse, aleargă între mai multe job-uri part time.

In Sung, care inițial acceptă să îl ajute pe Seon Ju, se găsește prins într-o plasă de minciuni și înșelăciuni la cel mai înalt nivel al companiilor IT. El încearcă să descopere cine l-ar fi vrut mort pe Seon Ju. Numit presedinte al firmei Silver Lining Networks de către mobilul lui Seon Ju, In Sung navighează în apele tulburi ale politicii corporatiste încercând să facă lumină în misterul dispariției lui Seon Ju.

In Sung, care își dorise dintotdeauna să devină actor, trebue să își pună în aplicare talentul actoricesc în rolul de CEO al Silver Lining. Proiectul la care lucrau cei de la Silver Lining era dezvoltarea unor mașini fără șofer, conduse în totalitate de inteligența artificială. Seon Ju dispăruse cu puțin timp înainte de finalizarea proiectului și lansarea pe piață a vehiculului autonom.

Pe măsură ce își intră în rol, In Sung formează echipă cu Se-Yeon, asistenta lui Seon Ju și cu Hyun-Ho, un gangster cu o poveste de viață interesantă. Încercând să deslușească misterul dispariției lui Seon Ju, In Sung ajunge să își pună viața în pericol. Telefonul îi este mereu alături și împreună imaginează și execută tot felul de planuri pentru a descoperi ce se întâmplase în seara dispariției lui Seo Ju și cine se făcea vinovat de aceasta.

”Unlock my boss” este un serial care are de la acțiune, dramă, mister până la accente de comedie și romantism. Serialul, adaptat după un webtoon pupular, adresează tema deosebirii dintre păturile sociale, între bogați și restul lumii. ”Unlock my boss” pune de asemenea accentul pe relațiile de familie și trăinicia acestora.

Una peste alta, un serial care merită cu siguranță văzut, care problematizează impactul inteligenței artificiale în lumea de mâine.


RECOMANDĂRI


Împodobește-ți Desktop-ul cu Wallpaper-ul nostru Gratuit!
Eleganță Asiatică într-un Wallpaper Exclusiv

Wallpaper actori coreeni

Vino în comunitatea noastră, înscrie-te la Newsletter și ai acces instantaneu la această bijuterie digitală! Descarcă acum GRATUIT Wallpaper-ul cu Actorii tăi correni preferați și transformă-ți desktopul într-o operă de artă! ✨🖥️

Distribuie: