A Business proposal - O iubire ca-n afaceri
Sursa foto: en.wikipedia.org

Viața lui Shin Ha-ri este dată peste cap atunci când acceptă să meargă la o întâlnire în locul prietenei ei celei mai bune. Asta pentru că la întâlnire apare chiar Directorul Executiv al firmei la care Ha-ri este angajată. Cum va ieși ea din această încurcătură?

Rating personal: 9,7/10

Genul: comedie romantică

Anul aparitiei: 2022

Credit imagine: creditul imaginii aparține studiourilor de producție respective

Subtitare RO: Da, sub numele ”O iubire ca-n afaceri”

O poveste în regia lui: Park Seon-ho

Urmărește un fragment:

Distribuție:

Actriță/ActorÎn rolul
Ahn Hyo-seopKang Tae-moo
Kim SejeongShin Ha-ri
Kim Min-kyuChan Sung-hoon
Seol In-ahJin Young-seo

Netflix link către film:

”A business proposal” începe în momentul în care Shin Ha-ri acceptă să o înlocuiască pe prietena ei cea mai bună, Jin Young-seo la o întâlnire aranjată. Cele două prietene aplicau în mod frecvent această metodă de a descuraja pretendenții pe care tatăl lui Young-seo îi propunea fiicei sale în vederea căsătoriei. Însă șocul lui Shin Ha-ri vine atunci când, după o astfel de întâlnire, descoperă că cel cu care se întâlnise și față de care se purtase absolut prostește, nu este altul decât Kang Tae-mo, Directorul Executiv al firmei ”Go Fresh”, la care lucra ea.

Kang Tae-mo era presat de către bunicul său, să meargă la astfel de întâlniri pentru a-și alege o parteneră pentru căsătorie. Tae-mo, vrând să scape cât mai repede de gura bunicului, îi propune lui Ha-ri să se prefacă a fi prietena lui. Dar, cum minciuna are picioare scurte, Tae-mo își dă la un moment dat seama că Ha-ri nu e cine se dădea ea a fi ci angajata lui.


Recomandări


🎁 Împodobește-ți Desktop-ul cu un Wallpaper Elegant, GRATUIT! ✨🖥️

Wallpaper actori coreeni

Vino în comunitatea noastră, 💖 înscrie-te la Newsletter și ai acces instantaneu la această bijuterie digitală! Descarcă acum GRATUIT Wallpaper-ul cu Actorii tăi correni preferați și transformă-ți desktopul într-o operă de artă! ✨🖥️

Distribuie: