love and redemption main poster

Love and Redemption este o poveste de dragoste de neuitat care transcende timpul și tărâmurile pe care se desfășoară.

Îmbarcă-te în caruselul de emoții creat de ”Love and Redemption”. Această poveste de dragoste nespus de frumoasă îi are ca protagoniști pe Yu Si Feng și Zhu Xuan Ji. Un serial Xianxia care te va purta într-o lume populată de zei, demoni, ființe și obiecte magice, cu lupte de o complexă coreografie.

Rating personal: 9,6/10

Genul: romantic, Xianxia

Anul aparitiei: 2020

Subtitrări (Viki.com) : subtitrare în Engleză și Română*

Credit imagine: creditul imaginii aparține studiourilor de producție respective

O poveste în regia lui: Yin Tao și Mai Guan Zhi

După romanul ”The Glass Maiden” (Fata de sticlă) de Shi Si Lang

Urmărește un fragment:

Distribuție:

Actriță/ActorÎn rolul
Cheng YiYu Si Feng
Yuan Bing Yan (Crystal Yuan)Zhu Xuan Ji
Liu Xue YiHao Chen
Zhang Yu XiZhu Ling Long
Bai ShuTeng She
Hou Meng YaoZi Hu (Vulpița magică)
Liu Jun YiZhong Min Yan
Huang MingWu Tong

Viki Link către film:

Îmbarcă-te în caruselul de emoții creat de ”Love and Redemption”. Această poveste de dragoste nespus de frumoasă îi are ca protagoniști pe Yu Si Feng și Zhu Xuan Ji. Un serial Xianxia care te va purta într-o lume populată de zei, demoni, ființe și obiecte magice, cu lupte de o complexă coreografie.

“Love and redemption” începe la o mie de ani după marea bătălie dintre demoni și zei. Atuci, sufletul Stelei lui Mosha fusese împrăștiat și o rămășiță a sa fusese închisă într-un artefact secret pe malul lacului sectei Shaoyang. Tot după respectiva bătălie și sufletul Zeiței Răzoiului fusese trimisă pe pământ pentru a se purifica de resentimentele pe care le simțea împotriva cerului.

“Love and redemption” își începe acțiunea pe tărâmul oamenilor. Mai precis în momentul în care Zhu Xuan Ji, fiica Leader-ului Sectei Shaoyang îl întâlnește în cadrul unui turneu de arte marțiale pe Yu Si Feng, discipolul preferat al leader-ului Sectei Lize Palace. Discipolii Sectei Lize Palace erau obligați să poarte măști și le era total interzis să aibă sentimente față de ceilalți, cu riscul exluderii din sectă. Yu Si Feng se născuse exact în același an și zi ca și Xuan Ji așa că întâlnirea lor părea predestinată. Nu le ia mult celor doi să formeze o prietenie durabilă.

Însă Xuan Ji nu avea deloc o viață ușoară: ea se născuse cu cele cinci simțuri alterate: nu putea vedea în culori, nu mirosea nimic, nu avea gust, nu avea simțul tactil și nu putea simți dragostea.

După turneu, Si Feng se întoarce înapoi în Lize Palace, secta sa, dar nu mai era aceeași persoană. Pedepsit pentru că încălcase regulile și nedorind să renunțe la prietenia cu Xuan Ji, el acceptă o mască specială, care îl constrângea să nu aibă nici o emoție, cu riscul de a-și pune viața în pericol. Xuan Ji merge de asemenea să se instruiască în tehnicile artelor marțiale. După patru ani Xuan Ji și Si Feng se reîntâlnesc și pornesc în căutarea unei oglinzi, obiect magic ale cărei fragmente o puteau ajuta pe Xuan Ji să își recapete simțurile atrofiate. Pe parcursul călătoriei ei își aduc aminte de viețile lor anterioare și ies la iveală conspirații din trecut, care cuprindeau lumile cerești, pământești și ale demonilor. Aceste revelații au un profund ipact atât asupra relației lor cât și asupra celor trei tărâmuri.

Pe măsură ce intriga avansează asistăm la evoluția personajelor lui Xuan Ji și Si Feng de la momentul întâlnirii lor întâmplătoare pănă la descoperirea trecutului lor comun. Conspirațiile din trecut și din prezent îi angajează în luptele pentru putere din cele trei regate. Cu fiecare episod misterul începe să se dezvăluie lăsând să se întrevadă o țesătură de intrigi, trădare și cicluri de reîncarnări care îi antrenează în aceeași plasă atât pe protagoniști cât și pe antagoniști.

”Love and redemption” prinde viață sub interpretarea unor actori a căror performanță fac această dramă să strălucească. Nu cred să mai fi văzut un actor care să mai fi scuipat sânge de atâtea ori ca Cheng Yi în rolul lui Si Feng din acest serial.

Dacă Xuan Ji este întruchiparea rezilienței și a forței interioare, Yu Si Feng are un caracter mai degrabă vulnerabil și plin de devotament. Între ei este o chimie palpabilă, atrăgând privitorul într-un tumult de emoții, cu fiecare privire sau îmbrățișare plină de pasiune.

În universul creat de ”Love and Redemption” toate personajele secundate sunt complexe și bine creionate. Fiecare are povestea sa interesantă și completează firul narativ.

De la mașinațiunile pline de viclenie ale antagoniștilor Hao Chen și Wu Tong la poveștile de dragoste ale perechilor secundare Ling Long – Min Yan și Vulpița Roșie – Wu Zhiqui, fiecare personaj adaugă complexitate și profunzime serialului, asigurănd încărcătură emoțională fiecărei scene.

Coloana sonoră completează perfect performanța actoricească, împletindu-se armonios cu povestea de pe ecran, evocând o gamă largă de emoții de la tristețe la bucurie.

În ciuda punctelor forte ale acestui serial, trebuie să menionez ca minusuri nenumăratele neînțelegeri și răsturnări excesive de situație care pot crea frustrări în rândul privitorului. De asemenea câteva editări nefericite întrerup întrucâtva bucuria vizionării dar aceste mici scăpări sunt minore în comparație cu întreaga producție.

În concluzie ”Love and Redemption” este un serial pe care îl recomand cu căldură, merită vizionat și nu vă va dezamăgi. ”Love and Redemption” explorează cu măiestrie temele dragostei și ale destinului și eterna luptă dintre bine și rău. Cu personajele sale captivante și acțiunea complicată, această dramă vă va scufuda într-o lume plină de magie și intrigă și vă va rămâne în memorie pentru mult timp.


RECOMANDĂRI


🎁 Împodobește-ți Desktop-ul cu un Wallpaper Elegant, GRATUIT! ✨🖥️

Wallpaper Mockup

Vino în comunitatea noastră, înscrie-te la Newsletter și ai acces instantaneu la această bijuterie digitală! Descarcă acum GRATUIT Wallpaper-ul cu Actrițe Celebre din Serialele Chinezești și transformă-ți desktopul într-o operă de artă! ✨🖥️

Distribuie: