100 days my prince

Atunci când Yul, prințul regatului, își pierde memoria în urma unui accident, este nevoit să trăiască într-un sătuc, în condiții modeste. El nimerește în casa lui Yoon Yi-seo, o tânără care își ascunde originile nobile.

O comedie romantică ce te va ține cu zâmbetul pe buze.

Rating personal: 9.6/10

Genul: Comedie romantică, istoric

Anul aparitiei: 2018

Subtitrări (Viki.com) : subtitrare în Engleză și Română*

Credit imagine: creditul imaginii aparține studiourilor de producție respective

O poveste în regia lui: Lee Jong-jae și Nam Sung-woo

Urmărește un fragment:

Distribuție:

Actriță/ActorÎn rolul
Doh Kyung-soo (D.O.)Lee Yul / Na Won-deuk
Nam Ji-hyunYeon Hong-shim / Yoon Yi-seo
Jo Sung-haKim Cha-eon
Han So-heeKim So-hye
Kim Seon-hoJung Jae-yoon

Viki Link către film:

”100 Days my Prince” începe în momentul în care Lee Yul, prințul Joseon-ului supraviețuiește unei tentative de asasinat. Cu puțin timp înainte de acest incident decretase ca toți burlacii și burlăcițele de vărstă potrivită pentru însurătoare să se căsătorească. Dar, în drum spre locul în care trebuia să săvârșească un ritual de ploaie, este atacat. El reușește să scape schimbându-și îmbrăcăminte ci cea a slujitorului său Dong-joo. Astfel, urmăritorii îl urmăresc și îl omoară pe Dong-joo, crezând că este prințul Yul. Dar, în fuga sa, Yul are un accident și terenul fiind pietros se lovește la cap și își pierde memoria.

Hong-shim este o tânără de viță nobilă care însă datoriă unei istorii petrecute cu șaisprezece ani înainte, este nevoită să ducă o existență modestă în Satul Songjoo. Fiind la vârsta măritișului decretul prințului o privește direct. Însă întâmplarea face că numărul burlacilor din acel sat să fie mai mic decât cel al burlăcițelor și singura perspectivă de măritiș a lui Hong-shim ar fi fost să intre ca și cea de-a 5a concubină pe lângă un nobil trecut bine de prima tinerețe.

Tatăl vitreg a lui Hong-shim îl salvează din pădure pe Yul și îl îngrijește până când prințul își revine. Însă întâmplarea face ca Yul să nu-și mai aducă aminte cine este. El păstrează, însă, abilitățile pe care le dobândise înainte de accident: cititul, artele marțiale, purtarea nobilă. Profitând de amnezia prințului, Hong-shim și tatăl ei declară în sat cum că Yul ar fi logodnicul lui Hong-shim, Won-deuk, plecat demult în armată. Așa că vrând-nevrând Hong-shim se căsătorește cu Yul în văzul a lot satul. Dar manierele nobile ale lui Yul se dovedesc total nepractice și prințul are o viață dificilă făcând chiar și cele mai simple treburi pe lângă casă.

Cum se vor rezolva lucrurile când Yul își va da seama cine e și mai ales când la palat îl așteaptă o altă nevastă?


Recomandări

Împodobește-ți Desktop-ul cu Wallpaper-ul nostru Gratuit!
Eleganță Asiatică într-un Wallpaper Exclusiv

Wallpaper actori coreeni

Vino în comunitatea noastră, înscrie-te la Newsletter și ai acces instantaneu la această bijuterie digitală! Descarcă acum GRATUIT Wallpaper-ul cu Actorii tăi coreeni preferați și transformă-ți desktopul într-o operă de artă! ✨🖥️

Distribuie: