Love in contract main poster
Sursa foto: Asianwiki.com

Un serial amuzant de genul ”dragoste pe contract”, cu frumoasa Park Min Young în rolul lui Choi Sang-Eun, o tânără care are o afacere neobișnuită. Ea este ”nevastă cu chirie”.

Rating personal: 9,3/10

Genul: comedie romantică

Anul aparitiei: 2022

Subtitrări (Viki.com) : subtitrare în Engleză și Română*

Credit imagine: creditul imaginii aparține studiourilor de producție respective

O poveste în regia lui: Nam Sung-Woo

Urmărește un fragment:

Distribuție:

Actriță/ActorÎn rolul
Park Min YoungChoi Sang-Eun
Ko Kyoung-PyoJung Ji-Ho
Kim Jae-YoungKang Hae-Jin
Kang Hyoung SukWoo Gwang Nam
Jin KyungYoo Mi-Ho

Viki Link către film:

Acțiunea serialului ”Love in contract” se concentrează pe viața frumoasei și talentatei Choi Sang-Eun. Ea se hotărăște să rupă legăturile cu bogata sa familie adoptivă pentru a urma calea independenței financiare. Ea pornește o afacere neobișnuită: este nevastă cu chirie, transformându-se la cerere în partenera perfectă pentru fiecare dintre clienții săi.

Love in contract ML FL

Sang Eun își petrece astfel o perfectă viață de ”single” fără complicațiile și responsabilitățile dintr-o relație pe termen lung.

Jung Ji Ho este un judecător respectabil care se folosește de serviciile lui Sang Eun luni, miercuri și vineri. Caracterul impenetrabil și felul misterios de a fi a lui Jung Ji Ho îi stârnesc curiozitatea lui Sang Eun.

Tocmai când Sang Eun se hotărăște să renunțe la afacere, să emigreze în afara țării și eventual să-și găsească fericirea, este nevoită să plătească mamei sale vitrege cauțiunea rămânând astfel astfel fără bani. În pus, în peisaj apare Kang Hae Jin, un actor care o cunoștea pe Sang Eun de pe vremea când era o moștenitoare bogată și de care era încă de pe atunci îndrăgostit lulea.

Hae Jin provine la rândul său dintr-o familie bogată dar încearcă și el să se desprindă de influența familiei sale și să fie independent. De aceea încearcă să își facă un nume ca actor. Hae Jin o angajează pe Sang Eun ca și logodnică, pentru a scăpa de presiunea familiei sale, în zilele de marți, joi și sâmbătă.

Jin Ho este un ciudățel câteodată adorabil. Cu o totală lipsă de experiență în ale dragostei și o personalitate introvertă, eforturile sale de a-și face cunoscute sentimetele față de Sang Eun sunt îmbrăcate mai degrabă în haina acțiunii decât a vorbelor. La un moment dat el își schimbă chiar și garderoba în urma sfaturilor ei. Ko Kyung Po face o treabă bună interpretând confuzia, stânjeneala sau inadecvarea personajului.

Pe lângă romance, serialul îmbină traume din copilărie, situații familiale dubioase și o notă de mister.

Pe frumoasa Park Min Young ați urmărit-o în serialele de mare succes: ”What’s wrong with Secretary Kim” și ” Her Private Life”.


Recomandări


Împodobește-ți Desktop-ul cu Wallpaper-ul nostru Gratuit!
Eleganță Asiatică într-un Wallpaper Exclusiv

Wallpaper actori coreeni

Împodobește-ți Desktop-ul cu Wallpaper-ul nostru Gratuit!
Eleganță Asiatică într-un Wallpaper Exclusiv
Vino în comunitatea noastră, înscrie-te la Newsletter și ai acces instantaneu la această bijuterie digitală! Descarcă acum GRATUIT Wallpaper-ul cu Actorii tăi coreeni preferați și transformă-ți desktopul într-o operă de artă! ✨🖥️

Distribuie: