Bossam steal the fate

Ce-ai face dacă, pentru a-ți asigura existența, ar trebui să furi văduve tinere? Dar dacă în urma unui astfel de furt (bossam) te-ai trezi că ai furat-o din greșeală chiar pe prințesa țării în care trăiești? Ei bine exact asta i se întâmplă eroului nostru, Ba Woo, un tânăr tată care își crește singur copilașul de șapte ani.

Rating personal: 9.5/10

Genul: Comedie romantică, istoric

Anul aparitiei: 2021

Subtitrări (Viki.com) : subtitrare în Engleză și Română*

Credit imagine: creditul imaginii aparține studiourilor de producție respective

O poveste în regia lui Kwon Seok Jang

Urmărește un fragment:

Distribuție:

Actor/ActrițăÎn rolul:
Il Wo JungBa Woo, tânărul hoț
Yuri KwonHwa In, prințesa văduvă
Hyun-soo ShinLee Dae Yeob, cumnatul prințesei
Shin Dong-miCourt Lady Jo, dădaca prințesei
Lee Joon-hyukChun Bae, prietenul lui Ba Woo
Jae-yong LeeLee Yi Cheom, primul ministru
Go Dong-HaCha Dol, baiatul lui Ba Woo
Kim Tae WooGwang Hae, împăratul
Song Seon-miCourt Lady Kim Gae Shi
Bossam steal the fate
Surca foto: goldposter.com

Viki Link către film:

Bossam steal the fate

Pe vremea dinastiei Joseon, în timpul împăratului Gwang Hae, văduvele erau adesea furate și obligate să se mărite cu răpitorul lor. Aceasă practică, cunoscută sub numele de ”bossam”, era o metodă de a dobândi o soție sau de a face un ban, furând astfel o văduvă pentru cine plătea mai mult.

Ba Woo își ascunsese din copilărie identitatea, fiind ultimul descendent al unei familii nobiliare exterminată pentru trădare. Crescut în sărăcie lucie, pus mereu pe bătaie și jocuri de noroc, nu era genul de om care să-și întemeieze o familie dar nici nu avea vreo remușcare în a fura neveste pentru alții. Angajat adeasea pentru ”bossam”, Ba Woo nu a avut niciodată vreo problemă în cariera sa de hoț de văduve, până când soarta îl va face să o fure pe prințesa văduvă Soo Kyung.

Căpătuit astfel cu fiica dușmanului său de moarte, viața lui Ba Woo capătă o turnură neașteptată. Va putea el, oare, să se despartă de Soo Kyung și să-și reia viața de dinainte sau întâlnirea cu o prințesă îl va canaliza spre un alt făgaș?

Bossam steal the fate

*Dacă vă decideți să urmăriți serialul pe Viki.com, veți putea accesa traducerea în limba Română după ce deschideți episodul și apăsați fereastra de subtitrări aflată în colțul din dreapta-sus a ecranului.


Împodobește-ți Desktop-ul cu Wallpaper-ul nostru Gratuit!
Eleganță Asiatică într-un Wallpaper Exclusiv

Wallpaper actori coreeni

Vino în comunitatea noastră, înscrie-te la Newsletter și ai acces instantaneu la această bijuterie digitală! Descarcă acum GRATUIT Wallpaper-ul cu Actorii tăi coreeni preferați și transformă-ți desktopul într-o operă de artă! ✨🖥️

Distribuie: