New Life Begins main poster
Sursa foto: Goldposter.com

Ce-ai face dacă te-ai trezi trimisă ca tribut în statul cel mai puternic din regiune? Exact asta i se întâmplă lui Li Wei în “New Life begins”. Ea ajunge la palatul regal ca și tribut și trebuie să se descurce în rolul de concubină pentru cel de-al șaselea prinț, Yin Zheng. O poveste despre schimbarea mentalității patriarhale din Regatul Xin și despre curajul noilor începuturi.

Rating personal: 9,7/10

Genul: Comedie romantică, istoric

Anul aparitiei: 2022

Subtitrări (Viki.com) : subtitrare în Engleză și Română*

Credit imagine: creditul imaginii aparține studiourilor de producție respective

O poveste în regia lui: Zhao Qichen

Adaptare după romanul ”Călătorie spre Dinastia Qing” de Duomu Muduo

Urmărește un fragment:

Distribuție:

Actriță/ActorÎn rolul
Tian Xi WeiLi Wei
Bai Jing TingYin Zheng (al șaselea prinț)
Chen Xiao YunHao Jia
Liu Guan LinYin An (al treilea prinț)
Chang LongYin Qi (al cincilea prinț)
Fan Shuai QiShang Guan Jing
Liu Ling ZiYuan Ying
Eduard ZhangYin Song (al doilea prinț)

Viki Link către film:

New life begins - entire cast
Sursă foto: goldposter.com

”New Life begins” se desfășoară pe vremea când China era numai o mână de state, nouă la număr, Statul Xin, fiind cel mai puternic dintre ele. În urma tratatului de vasalitate, fiecare dintre cele nouă state trebuia să trimită în Xin, la palatul regal, odată la trei ani, cele mai frumoase tinere de vârsta căsătoriei. Câteva dintre ele, cele mai talentate, urmau să se căsătorească în familia princiară a statului Xin. În anul în care începe povestea noastră, patru dintre cele nouă tinere trimise ca tribut leagă o prietenie de nedespărțit: Li Wei (Statul Ji), Jin Sangguan (Statul Dan), Hao Jia (Statul Yan), Ruan Sisi (Statul Ying).

Astfel își începe aventura în viața de adult, tânăra Li Wei, singură într-o țară străină, concubină a celui de-al șaselea prinț al regatului Xin. Li Wei este o tânără inimoasă, deșteaptă și frumoasă căreia îi place la nebunie să….mănânce. Personalitate efervescentă, atrage imediat atenția lui Yin Zheng, cel de-al șaselea prinț cu totul neînsemnat în ierarhia de la palat. Dotat cu o nteligență sclipitoare, el o alege imediat pe frumoasa Li Wei de nevastă. Pentru început însă, doar ca și concubină întrucât ea, provenind din mica nobilime, nu putea ocupa poziția de nevastă principală.

Un serial care te face să uiți de toate problemele și să te relaxezi cu un umor copios. În ”New Life begins”, femeile nu sunt rivale ci se sprijină între ele orice ar întreprinde, atât în plan sentimental cât și în afaceri. Urmărind ”New Life begins”, ți-ai dori să întâlnești măcar odată în viață un mentor ca Yuan Ying, o prietenă de nădejde ca Li Wei, cineva care să te iubească precum Yin Zheng și curajul de nezdruncinat al celor Douăsprezece. O lume care te bine dispune și te face să vezi viața cu optimism. Un serial care are curajul să abordeze teme care nu sunt ușoare și o face într-un mod care îți creează impresia că nimic nu este imposibil. Astfel de teme sunt: violența domestică, divorțul, depresia post-natală, emanciparea femeii.

New Life Begins
Sursa foto: goldposter.com

Un aspect care te frapeaza de la începutul serialului, încă de la generic este elementul vizual. Cadrele au o poezie aparte, culorile sunt atît de plăcute și de bine îmbinate încăt creează un adevărat ospăț vizual. Tranzițiile sunt line, fără elemente disonante, toate cadrele rezonează între ele, nimic nu este la voia întâmplării. Regizorul a facut o treabă extraordinară în acest serial. Nu în ultimul rând actorii au jucat foarte bine și în ciuda lungimii aparente, serialul nu are timpi morți.


Recomandări


Împodobește-ți Desktop-ul cu Wallpaper-ul nostru Gratuit!
Eleganță Asiatică într-un Wallpaper Exclusiv

Wallpaper Mockup

Vino în comunitatea noastră, înscrie-te la Newsletter și ai acces instantaneu la această bijuterie digitală! Descarcă acum GRATUIT Wallpaper-ul cu Actrițe Celebre din Serialele Chinezești și transformă-ți desktopul într-o operă de artă! ✨🖥️

Distribuie: