Our blooming youth - poster

Lăsați-vă transportați într-un imaginar Joseon, în care tânărul prinț moștenitor Lee Hwan, este bântuit de blestemul pus asupra sa de o scrisoare anonimă. Urmăriți povestea captivantă a lui Min Jae Yi, fiica devotată a unei vechi familii nobiliare. Ea trece printr-o tragedie de neînchipuit, chiar cu o zi înainte de căsătoria sa. Acuzată pe nedrept și urmărită neîncetat de soldați, ea caută adăpost în anturajul prințului Lee Hwan. Urmărește-o pe Jae Yi desconspirând intrigile și rezolvănd nenumărate mistere.

Rating personal: 9,6/10

Genul: istoric, mister, romantic, dramă

Anul aparitiei: 2023

Subtitrări (Viki.com) : subtitrare în Engleză și Română*

Credit imagine: creditul imaginii aparține studiourilor de producție respective

O poveste în regia lui: Lee Jong Jae

Urmărește un fragment:

Distribuție:

Actriță/ActorÎn rolul
Park Hyung SikLee Hwan/ Scholar Park
Jeon So NeeMin Jae Yi/ Go Soon Dol
Pyo Ye JinJang Ga Ram
Yoon Joong SeokHan Sung On / Sergentul
Heo Won SeoTae Gang
Jung Woong InJo Won Bo

Viki Link către film:

”Our Blooming Youth” începe în forță cu povestea eroinei, Min Jae Yi, urmărită de soldați sub acuzația de a-și fi ucis întreaga familie. Acuzată pe nedrept, isteața și frumoasa Jae Yi reușește să scape de urmăritori și se refugiază chiar la curtea imperială, la palatul prințului moștenitor Lee Hwan.

Our blooming Youth - Jae Yi
Min Jae Yi

Lui Jae Yi nu îi este deloc ușor să îl onvingă pe prinț să o accepte lângă el. Dar, tatăl ei, fostul profesor al prințului îi spusese despre o anumită scrisoare despre care numai prințul avea știință, reușește să fie primită la palat. Cu iscusință și inteligență tânăra se amestecă printre eunucii de la palat. Dar în Joseon dragostea nu e niciodată simplă. Castele sunt bine determinate și cineva acuzat de crimă nici nu poate visa să devină consoarta prințului moștenitor. Așa că dragostea nu se materializează cu ușurință în ”Our Blooming Youth”.

Our blooming Youth - male and female leads

Prințul Lee Hwan are la rândul său secrete de protejat sau de desconspirat. Bunăoară prezența lui Jae Yi îl face să își dorească să descopere mai multe despre o anume scrisoare secretă care pusese asupra lui un blestem. De fiecare dată când își amintea de respectiva scrisoare prințul intra într-o stare de psihoză obsesivă și nu ma avea încredere în nimeni. Dar prezența lui Jae Yi îl liniștește și îl face să își asume rolul cu curaj și să meargă mai departe.

Our blooming Youth-Jae Yi 2

Personajele secundare din ”Our Blooming Youth” sunt la rândul lor frumos conturate. Sergentul Han Sung On este cel cu care Jae Yi trebuia să se căsătorească. El trebuie să facă la rândul său diferența dintre dragostea imaginară, cu care se amăgea singur și sentimentele adevărate.

Our blooming youth - Hancinema

Sursa foto: Hancinema


RECOMANDĂRI


Împodobește-ți Desktop-ul cu Wallpaper-ul nostru Gratuit!

Wallpaper actori coreeni

Eleganță Asiatică într-un Wallpaper Exclusiv
Vino în comunitatea noastră, înscrie-te la Newsletter și ai acces instantaneu la această bijuterie digitală! Descarcă acum GRATUIT Wallpaper-ul cu Actorii tăi correni preferați și transformă-ți desktopul într-o operă de artă! ✨🖥️

Distribuie: