Crash landing on you main poster

”Crash landing on you” este un serial care vă va dezvălui viața în plin comunism în Coreea de Nord. Se-ri, o tânără anteprenoare rebelă, este luată de o tornadă și catapultată în Coreea de Nord. Căpitanul Ri o salvează și încearcă să o ascundă dar, în țara în care pereții au urechi, acest deziderat nu este cel mai simplu de îndeplinit. Cum se va descurca Se-ri și cum reușește să se întoarcă acasă? Și mai ales cum va face față căpitanul Ri nenumăratelor provocări?

Rating personal: 9,6/10

Genul: Romantic, dramă

Anul aparitiei: 2019

Subtitrări : subtitrare în Engleză

Credit imagine: creditul imaginii aparține studiourilor de producție respective (tvN), preluare foto: hancinema.com

O poveste în regia lui: Lee Jeong-hyo 

Urmărește un fragment:

Distribuție:

Actriță/ActorÎn rolul
Son Ye-jinYoon Se-ri
Hyun BinRi Jeong-hyeok
Seo Ji-hyeSeo Dan
Kim Jung-hyunGoo Seung-joon
Yang Kyung-wonPyo Chi-soo

Netflix Link:

Crash landing on you este o minunată poveste de dragoste între Se-ri, o bogată antreprenoare din Coreea de Sud și Ri Jeong-hyeok, un militar din Coreea de Nord.

Crash landing on you

Pentru Se-ri viața pare a fi încununată de succes. Ca antreprenoare în domeniul modei, singura sa preocupare era promovarea produselor sale în mediul virtual prin intermediul scandalurilor și zvonurilor amoroase. Pe plan personal se afla în continuuă concurență cu cei doi frați ai ei pentru poziția de Director General la compania deținută de tatăl ei.

Dar, chiar când tatăl ei se hotărăște să o desemneze ca succesoare a lui la conducerea companiei familiei, inevitabilul se produce. În timpul testării unor articole sportive, Se-ri se aventurează cu parapanta. Vremea se strică în mod neașteptat, exact când Se-ri se află în aer și o tornadă o poartă în zona demilitarizată care desparte Coreea de Nord de Coreea de Sud. În ciuda numelui, porțiunea de pământ de aproximativ 4km care desparte cele două Republici Coreene este una dintre cele mai militarizate zone din lume.

După o aterizare aventuroasă în copac, Se-ri îl întâlnește pe Ri Jeong-hyeok, căpitanul unei mici divizii de grănicieri. Înțelegând gresit semnalele agitate de soldații lui Ri Jeong-hyeok, Se-ri trece granița în Coreea de Nord. Nevrând să intre în bucluc și să dea explicații la securitate, Ri Jeong-hyeok se hotărăște să o adăpostească pe Se-ri în secret la el acasă, în sperața de a o putea trimite cât de curând înapoi în Coreea de Sud.

Șocul cultural este, pentru Se-ri, imens. În micul sat de la granița Coreeei de Nord, Se-ri nu întâlnește nici un confort din viața cu care ea era obișnuită. Dimpotrivă, vicisitudinile par a se ține lanț. Lumina se întrerupea în mod aleatoriu în orice moment din zi sau din noapte. Securitatea asculta de la distanță și înregistra tot ce se vorbea în casele anumitor subiecți sau în hoteluri. Existau razii ale patrulelor cetățenești prin casele sătenilor. Erau vizate obiectele sau comportamentele care contraveneau regimului. Obiectele de contrabadă se găseau pe piața neagră, ”pe sub mână”. Oamenii faceau economie și mâncarea se procura cu greutate.

Crash landing on you -1

Stând împreună și trecând prin tot felul de peripeții, Se-ri și Ri Jeong-hyeok se îndrăgostesc unul de celălalt. Dar povestea se complică atunci când apare în peisaj Seo Dan, adevărata logodnică a lui Ri Jeong-hyeok. În plus, Ri Jeong-hyeok este măcinat de dorința de a descoperi circumstanțele morții fratelui său.

Vizionând Crash landing on you probabil mulți dintre privitorii români își vor aduce aminte de România în perioada regimului comunist.

Crash landing on you este un serial care s-a bucurat de un mare succes internațional și are o poveste de dragoste care nu vă va lăsa indiferenți. Protagoniștii și-au unit destinele și în viața reală în 2022 și au împreună un copil.


RECOMANDĂRI


Împodobește-ți Desktop-ul cu Wallpaper-ul nostru Gratuit!

Wallpaper actori coreeni

Eleganță Asiatică într-un Wallpaper Exclusiv
Vino în comunitatea noastră, înscrie-te la Newsletter și ai acces instantaneu la această bijuterie digitală! Descarcă acum GRATUIT Wallpaper-ul cu Actoriităi coreeni preferați și transformă-ți desktopul într-o operă de artă! ✨🖥️

Distribuie: