Perfect marriage revenge poster

Explorați intriga captivantă a serialului „Perfect Marriage Revenge”, o dramă sud-coreeană care urmărește parcursul lui Han Yi Joo pentru dreptate și răzbunare. Prinsă într-o căsnicie fără dragoste, Yi Joo profită de șansa de a-și rescrie soarta după un accident tragic. Făcând echipă cu Seo Do Guk, ea pornește într-o călătorie pentru a-și revendica fericirea. Adaptat după renumitul webtoon „The Essence of a Perfect Marriage”, aceast serial promite răsturnări palpitante. Experimentați dragostea, trădarea și răzbunarea în „Perfect Marriage Revenge”.

Rating personal: 9,5/ 10

Genul: Melodrama

Anul aparitiei: 2023

Subtitrări (Viki.com) : subtitrare în Engleză și Română*

Credit imagine: creditul imaginii aparține studiourilor de producție respective

O poveste în regia lui: Oh Sang Won

Urmărește un fragment:

Distribuție:

Actriță/ActorÎn rolul
Jung Yoo MinHan Yi Joo
Sung HoonSeo Do Guk
Jin Ji HeeHan Yoo Ra
Lee Min-YoungLee Jeong-Hye
Byun Jun-seoKim Jae-won
Lee Mi-sookChae Yeon-Hwa

Îl puteți urmări cu subtitrare în limba Română pe Rakuten Viki (Link către film mai jos):

The perfect marriage revenge” urmărește aceeași temă principală pe care am văzut-o dezvoltată în serialele coreene de mare succes ”Marry my husband și ”Reborn rich. Și anume, în urma unei nedreptăți, personajul principal se întoarce în timp și face totul pentru a se răzbuna.

Perfect marriage revenge 1

Dar, haideți să urmărim îndeaproape despre ce este vorba în ”The perfect marriage revenge”. Fiica cea mare a unei familii bogate, Han Yi Joo ar fi trebuit să aibă tot ce și-a dorit. Cu toate acestea, realitatea ei era departe de a fi ideală. Crescând neiubită de părinți și umbrită de sora ei mai mică, Han Yoo Ra, Yi Joo și-a petrecut primii ani simțindu-se izolată de propria ei familie.

Perfect marriage revenge 2

Yi Joo își găsește alinare în pasiunea ei pentru pictură, dar viața ei personală rămâne neschimbată. Prinsă într-o căsnicie fără dragoste, ea se mută dintr-o casă fără dragoste în alta. Când descoperă afecțiunea soțului ei pentru nimeni alta decât sora ei, Yi Joo este hotărâtă să-și schimbe soarta. Cu toate acestea, un accident tragic îi spulberă speranțele pentru un viitor mai bun, sau așa se pare.

Perfect marriage revenge 5

În urma accidentului Yi Joo se trezește în mod neașteptat cu un an în trecut. Ea vede asta ca pe o oportunitate de a-și rescrie destinul și de a căuta să se răzbune pe familia ei. Cu ajutorul lui Seo Do Guk, moștenitorul unei vaste averi, Yi Joo se străduiește să-și creeze viața pe care și-a dorit-o dintotdeauna.

”The Perfect Marriage revenge” este un serial coreean de dragoste care îmbină acțiunea, elemente de comedie și o chimie fantastică între actorii principali.

Veți revedea în acest serial multe dintre numele foarte cunoscute ale cinematografiei coreene, care ne-au încântat în rolurile lor trecute: Lee Mi Sook, Kim Eung Soo, Lee Min Young și Jeon Noh Min.

Sper să vă fi trezit curiozitatea și să acordați o șansă acestui serial coreean.Distribuie: