Front page Pe urmele Dragonului

Category: Coreene/ Istorice

Our blooming Youth

Our blooming youth - poster

Lăsați-vă transportați într-un imaginar Joseon, în care tânărul prinț moștenitor Lee Hwan, este bântuit de blestemul pus asupra sa de o scrisoare anonimă. Urmăriți povestea captivantă a lui Min Jae Yi, fiica devotată a unei vechi familii nobiliare. Ea trece printr-o tragedie de neînchipuit, chiar cu o zi înainte de căsătoria sa. Acuzată pe nedrept și urmărită neîncetat de soldați, ea caută adăpost în anturajul prințului Lee Hwan. Urmărește-o pe Jae Yi desconspirând intrigile și rezolvănd nenumărate mistere.

Bossam steal the fate

Bossam | Steal the Fate

Bossam steal the fate

Ce-ai face dacă, pentru a-ți asigura existența, ar trebui să furi văduve tinere? Dar dacă în urma unui astfel de furt (bossam) te-ai trezi că ai furat-o din greșeală chiar pe prințesa țării în care trăiești? Ei bine exact asta i se întâmplă eroului nostru, Ba Woo, un tânăr tată care își crește singur copilașul de șapte ani.

Moonshine, When flowers boom

Moonshine

When Flowers bloom I think at the Moon

Moonshine
Sursa foto: goldposter.com

Ce-ai face dacă ai trăi în perioada prohobiției? Dar dacă ar trebui să îți câștigi traiul producând alcool într-o perioadă în care până și consumul acestuia era interzis? Ei bine exact asta se întâmplă eroinei noastre, Ro Seo, fata unei familii de nobili săraci, foarte pricepută în fabricarea băuturilor spirtoase (moonshine). Nam Young este un tânăr inspector cu principii morale ferme care dorește să se facă remarcat prin prinderea producătorilor de băuturi alcoolice. Printr-o întâmplare Young ajunge să locuiască împreună cu Ro Seo. Cum se va descurca Ro Seo și prin ce încurcături trebuie să treacă cei doi?

100 Days my Prince

100 days my prince

Atunci când Yul, prințul regatului, își pierde memoria în urma unui accident, este nevoit să trăiască într-un sătuc, în condiții modeste. El nimerește în casa lui Yoon Yi-seo, o tânără care își ascunde originile nobile.

O comedie romantică ce te va ține cu zâmbetul pe buze.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

error: Content is protected !!