Front page Pe urmele Dragonului

Category: Chinezești/ Istorice Page 1 of 2

Blossoms in adversity

Blossoms in adversity - main poster

Când toți bărbații din Familia Hua sunt trimiși în exil, femeile sunt lăsate de izbeliște. ”Blossoms in adversity” urmărește destului lui Hua Zhi, nepoata ce mai mare din generația tânără a familiei. Crescută de către bunicul ei colindând lumea, Hua Zhi aplică metode neconformiste pentru a câștiga bani și a restabili averea și onoarea familiei. Destinul ei se intresectează cu cel al misteriosului Gu Yanxi. Citește mai multe despre acest serial captivant în recenzia de mai jos.

Destined – o poveste de genul căsătorie înaintea dragostei

Destined - poster

„Destined” urmărește destinul captivant a lui Liu Yuru, fiica cea mare a unui negusor nu foarte strălucit și a lui Gu Jiusi, un descendent al celei mai bogate familii din oraș. Siliți să se căsătorească pentru a îndeplini voința familiilor lor, cei doi trebuie să navigheze în apele perfide ale căsătoriei nepotrivite. Pregătește-te pentru o plimbare plină de emoții, în timp ce aceste două suflete aflate în antiteză se ciocnesc pe fundalul luptelor dinastice pentru putere, atrăgându-te într-o lume în care pasiunea nu cunoaște limite și destinul își face meandrele.

Yong An Dream

Yong An Dream - poster 2

Vino în lumea misterioasă din jurul visului din Yong’an. Pe scurt: viața inspectorului Lu Shi Yan (Jeremy Tsui) este dată peste cap în momentul în care începe să aibă niște vise ciudate în care viața îi este pusă în pericol. În centrul acestor vise pare a se afla Shen Zheng (Ouyang Nana), fiica mai mică a unui oficial de rang minor. Amintiri dintr-o viață anterioară par a se conecta cu prezentul prin durerea pe care lacrimile lui Shen Zhen i-o provoacă inspectorului nostru. Citește mai departe articolul pentru a vedea de ce acest serial trebuie să fie le lista ta.

cover top 15-2023

Top 15 cele mai populare seriale chinezești istorice online din 2023

Top 15 most popular costume dramas from 2023

Love like the Galaxy

Sursa foto: goldposter.com

O minunată poveste de dragoste care te va însoți multă vreme după terminarea serialului. Unul dintre cele mai bune seriale chinezești istorice ale anului 2022.

Royal Rumors

Royal Rumors - main poster

Royal rumors – o comedie din 2023 cu Jeremy Tsui și Meng Zi Yi, ușoară și amuzantă ca o zi de vară.  

New Life Begins

New Life Begins main poster
Sursa foto: Goldposter.com

Ce-ai face dacă te-ai trezi trimisă ca tribut în statul cel mai puternic din regiune? Exact asta i se întâmplă lui Li Wei în “New Life begins”. Ea ajunge la palatul regal ca și tribut și trebuie să se descurce în rolul de concubină pentru cel de-al șaselea prinț, Yin Zheng. O poveste despre schimbarea mentalității patriarhale din Regatul Xin și despre curajul noilor începuturi.

Who Rules the World

Who rules the world
Sursă foto: IMDB.com

Un serial Wuxia de dragoste, între Hei Feng Xi (Yang Yang) și Bai Feng Xi (Zhao Lusi). Cunoscuți în lumea artelor marțiale sub numele de Bai-Hei, fiecare dintre ei ascunde o conexiune și cu lumea politică. Firi opuse, cei doi încep prin a se contrazice cu fiecare ocazie dar sfârșesc prin a se îndrăgosti. Amandoi sunt talentați și au pe ecran o chimie aparte. Prinși între lumea marțială și războiul din lumea politică, cei doi fac echipă pentru a proteja propriile națiuni.

A girl like me poster

A girl like me

A girl like me

Tânăra Ban Hua este frumoasă și pricepută la arte marțiale. Din păcate nimeni nu vrea să se căsătorească cu ea pentru că are faimă de ”piază rea”. Lucrurile se complică atunci când începe să viseze fragmente din viitor. Nobilul Rong Xia i se alătură pentru a dejuca nenumărate conspirații.

The Legendary Life of Queen Lau

Queen Lau poster

Urmărește-o pe Queen Lau în această comedie plină de farmec! În acest serial vei întâlni cadre pline de umor, satiră și aventură. Vei afla cum devine o durdulie sigură pe ea împărăteasă și cum câștigă inimile tuturor.

Page 1 of 2

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

error: Content is protected !!